Janne Lysø fra Pol er valgt ut til å sitte i juryen under årets Eurobest Awards.
Janne Lysø fra Pol er valgt ut til å sitte i juryen under årets Eurobest Awards.

Kreativ leder fra Pol kaprer Norges eneste juryplass i Eurobest

Har mange års erfaring med juryarbeid. 

Publisert Sist oppdatert

    – Er det lov å bruke ordet «ære» da, uten at det høres for pompøst ut? Eurobest er jo en av de store konkurransene, så i tillegg til «ære» så slenger jeg på «entusiasme» og «inspirasjon». For det er alltid veldig gøy og inspirende å avtjene jurytjeneste. Så dette gleder jeg meg veldig til, sier Janne Lysø i en pressemelding.

Lysø er valgt ut til å sitte i juryen for Film under årets Eurobest Awards.

Lysø har lang fartstid i bransjen i Norge, og har sammen med sitt team i Pol vunnet flere internasjonale priser fra både Eurobest og Cannes Lions. 

I Norge har Lysø personlig vunnet sju Gullfisk og 28 Sølvfisk. Det er ut ifra disse merittene Lysø er blitt valgt ut som årets norske jurymedlem i Eurobest. 

Film-juryen vil stemme frem Europas mest kreative bruk av levende bilde vist på TV, kino, online video eller out-of-home opplevelser. 

Dette blir Lysøs andre runde i Eurobest etter å ha vært jurymedlem i Direct & Promo/Activation i 2014. 

I 2006 satt hun i Cannes Lions jury for Film, og var senest å se i OneShow-jury i 2021. I år var hun jury-president av Gullblyanten her hjemme i Norge.

    – Janne trenger vel strengt tatt ingen nærmere presentasjon. Hun står bak flere av landets mest prisvinnende kreative konsepter og har solid juryerfaring fra nasjonal så vel som internasjonale konkurranser. Det er ingen tvil om at hun vil bli en viktig ressurs i Eurobestjuryen, forteller daglig leder i Kreativt Forum Benedikte Løvdal i pressemeldingen.

Eurobest er en reklamefestival arrangert av Lions for det europeiske markedet. Festivalen holdes i London, og feirer kreativ og strategisk bruk av reklame over det europeiske kontinentet. 

Powered by Labrador CMS