Bente Kvam Kristoffersen, Tonje Trengereid og Lisa Gjertsen Westad.
Bente Kvam Kristoffersen, Tonje Trengereid og Lisa Gjertsen Westad.

Trigger henter økonomisjef fra PwC

Tonje Trengereid er Triggers nye økonomisjef, og kommer fra rollen som senior manager i PwC.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Trigger i en pressemelding, mandag morgen.

– Jeg fikk muligheten til å jobbe med de beste på sitt felt i PwC, og vet at denne kompetansen vil komme til nytte hos Trigger. Og så er det nok også en fordel at jeg har erfaring fra bransjen fra tidligere av, forteller den nye økonomisjefen, Tonje Trengereid i pressemeldingen.

I tillegg til ni år i PwC har nemlig Trengereid også byråerfaring fra sin tid som controller i Dentsu, hvor hun blant annet bisto i den økonomiske oppfølgingen av selskapene i konsernet. 

Trengereid er allerede på plass i Torggata 15, hvor hun skal bistå i arbeidet med å utvikle Trigger videre.

Trengereid har jobbet store deler av sitt yrkesliv i PwC, hvor hun først jobbet som ekstern revisor og deretter ble rådgiver. 

I sistnevnte rolle jobbet hun blant annet mye med styring, internkontroll og prosessforbedring for en rekke ulike virksomheter.

– Hun skilte seg ut i rekrutteringsprosessen, der det var flere sterke kandidater. Hennes solide forståelse for byråverden i tillegg til strategisk og økonomisk kompetanse er sjelden vare. Og når hun også har vært både sersjant og fenrik ved militærstasjonen i Oslo, vet vi at dette blir bra, sier Trigger-sjef Bente Kvam Krisoffersen i samme pressemelding.

Powered by Labrador CMS