– SABRE er PR-bransjens viktigste priser, og arbeidene og byråene som er med i konkurransen holder skyhøyt nivå, sier Peter S. Gitmark, som har plass i årets Sabre-jury.

Gitmark fra H+K sitter i årets Sabre Awards-jury

– Inspirerende å se hva de beste av de beste innen PR kommer til bordet med.

Publisert

Torsdag går PRovoke Medias Sabre Awards av stabelen i Frankfurt, og norske byråer har flere vinnersjanser.

Sabre er en anerkjennelse av de beste PR-byråene og arbeidene i Europa, Afrika og Midtøsten. Det er den mest prestisjefylte kåringen i den internasjonale PR- og kommunikasjonsrådgivningsbransjen, og kalles ofte «EM i PR».

Hill & Knowltons europeiske Chief Client Officer og leder for den norske samfunnsavdelingen, Peter S. Gitmark sitter i juryen.

– SABRE er PR-bransjens viktigste priser, og arbeidene og byråene som er med i konkurransen holder skyhøyt nivå. Det har vært inspirerende å se hva de beste av de beste innen PR kommer til bordet med, sier Gitmark, i en pressemelding.

Prisutdelingen arrangeres av Holmes Group, som kartlegger og analyserer den internasjonale PR-bransjen. Vinnerne blir kåret i Frankfurttorsdag 23. mars.

Hill+Knowlton er et av selskapene med flest nominasjoner og arbeider i årets finalerunde. Det var i år 2000 innsendte bidrag som juryen har valgt 400 kampanjer fra, og av disse har Hill & Knowlton hele 13 nominasjoner.

Trigger, Geelmuyden Kiese og PR-Operatørene, har totalt 15 muligheter. Trigger med Bente Kvam Kristoffersen i spissen, har totalt sju vinnersjanser – noe som er på nivå med fjoråret, da de stakk av med fem gull i London.

Powered by Labrador CMS