– God innsikt er fundamentet i all vår rådgivning, så det å få Marianne på laget med erfaringen og kompetansen hun tar med seg vil virkelig styrke hele byrået, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen (t.v.), om Marianne Knutsen, som er ny strategisk planner.

Trigger henter Marianne Knutsen som strategisk planner: – Jeg er alltid på jakt

Publisert

– Trigger er et spennende byrå bygget på en fagdisiplin jeg gleder meg til å lære mer om, nemlig PR. For meg betyr det å fokusere på hvordan vi får oppmerksomhet og engasjerer målgrupper før vi setter miksen av fortjent og betalt. Der er Trigger eksepsjonelt gode, sier Marianne Knutsen, i en pressemelding.

Operativ innsikt

Hun kommer til Trigger fra Los & co etter hele tolv år, og tiltrer rollen som strategisk planner.

Med bakgrunn som tekstforfatter, kreatør og de siste årene strategisk planner, har hun med seg verdifull erfaring.

– Som planner jobber man med innsikt, og for meg handler det om å gjøre innsikten operativ, slik at den kan jobbes videre med av kreatørene, forklarer Knutsen, og fortsetter:

– Jeg er alltid på jakt etter det som tetter gapet mellom der en virksomhet er, og dit den vil. Der ligger strategien, og så må man dra ut essensen av den, som er interessant å jobbe videre med kreativt.

– Perfekt

Drømmedagen hennes er delt i to, hvor halvparten går med til research, og den andre halvparten brukes til å skrive en god kreativ brief.

– Ordene man bruker har veldig mye å si, og her tror jeg det er en fordel at jeg selv har bakgrunn som kreatør. Jeg vet hva som skal til for å sette i gang prosessen.

Med hennes bakgrunn og lange erfaring vil hun bidra til å styrke Trigger innen strategi og innsikt.

– Marianne blir en viktig spiller hos oss. God innsikt er fundamentet i all vår rådgivning, så det å få Marianne på laget med erfaringen og kompetansen hun tar med seg vil virkelig styrke hele byrået. Marianne har jobbet med krevende, komplekse problemstillinger og har bred erfaring fra ulike bransjer. Å starte året med en ressurs som Marianne er rett og slett perfekt, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.


Powered by Labrador CMS