F.v. Camila Watson Rodriquez, Lucie Moriceau, Betty Zhiqin Lu og Dan Anecito, er alle klare for Bleed.
F.v. Camila Watson Rodriquez, Lucie Moriceau, Betty Zhiqin Lu og Dan Anecito, er alle klare for Bleed.

Bleeds studio i Oslo styrker seg med internasjonal designkompetanse

Henter inn fra Kina, USA og Frankrike.

Publisert

Det uavhengige, norskeide designbyrået Bleed teller nå totalt 21 ansatte, og har ansatt designtalenter fra USA, Kina, Frankrike og Peru til sine studioer i Oslo og Wien. De fire representerer en miks av kulturer og disipliner, og blir viktige bidrag i byråets videre utvikling.

Betty Zhiqin Lu er fra Kina, men er utdannet i Canada og Storbritannia. Hun har en bachelorgrad i grafisk design og kreativ programmering fra Central Saint Martins. Betty har vunnet de høythengende prisene «D&AD New Blood »og «CSM identity design».

– Jeg opplever at Bleed lager kommunikativt design som har innvirkning på folk, både funksjonelt og kulturelt. Det er derfor jeg ville akkurat hit, sier Lu i en pressemelding.

Både lite og stort samtidig

Amerikanske Dan Anecito er utdannet ved Oregon State University og har erfaring fra grafisk og digitalt design innen en rekke bransjer.

– Jeg har lenge samlet på inspirerende nordiske design-caser, men begynte raskt å lagre Bleed-arbeider i en egen mappe. Tilnærmingen deres til design føles så smart og forfriskende. Jeg kunne ikke vært mer begeistret for å jobbe med og rundt slike dyktige folk, sier han i samme melding.

Lucie Moriceau er en franske grafisk designer med erfaring fra byråer i Paris og Amsterdam, der hun har utviklet en særlig interesse for typografi og illustrasjon.

- Jeg ville til et sted som både er lite og stort samtidig, og med stor variasjon i typen prosjekter og talentfulle kollegaer.

Camila Watson Rodriquez er opprinnelig peruansk, men har bodd 16 år i Tyskland og Østerrike. Hun har en master i digitalt design og er opptatt av skjæringspunktet mellom funksjonalitet, estetikk og mening

– Bleed har lenge fanget oppmerksomheten min. Konseptene de lager er ikke bare estetiske og dynamisk, men er også sterke på historiefortelling, sier Camila.

Lu, Anecito og Moriceau begynner i Bleeds studio i Oslo, mens Watson begynner i Wien.

Powered by Labrador CMS