F.v. Julie Odvold Andersson, Kristian Engeflaen og Eliza Mackowiak får muligheten til å jobbe i Mediacom ved siden av studiene. Internprogrammet hadde over 100 søkere.
F.v. Julie Odvold Andersson, Kristian Engeflaen og Eliza Mackowiak får muligheten til å jobbe i Mediacom ved siden av studiene. Internprogrammet hadde over 100 søkere.

Mediacoms internprogram er tilbake: Får søkere fra alle store studiesteder

– Vi tok en pause i 2021, så vi ble veldig glad for den enorme responsen i markedet, sier ansvarlig for internprogrammet i Mediacom, Tord Sollie.

Publisert

Mediacoms internprogram fortsetter å være attraktivt blant studentene med over 100 søkere, og byrået melder om ellevill interesse, i en pressemelding.

– Vi har fått søkere fra alle store studiestedene i Oslo; Høyskolen Kristiania, Westerdals, BI, Oslo Met og UIO. Nivået på søkerne har vært meget høyt, og det er veldig gledelig å se at de dyktigste studentene har lyst til å jobbe i Mediacom, sier Sollie.

Mediacom har hatt internprogram siden 2016.

– Det gir alltid ny energi inn byrået å få unge folk inn med ny kunnskap og nye ideer. I tillegg blir vi kjent med noen av de aller skarpeste studentene og kan ansette de etter endt internship dersom vi har anledning, sier Sollie.

Denne gangen er det tre studenter som har fått muligheten til å jobbe ett år i Mediacom ved siden av studiene. De tre er Eliza Mackowiak, Julie Odvold Andersson og Kristian Engeflaen.

– Jeg gleder meg masse til å tilegne meg mer kunnskap fra dyktige folk, og synes det er fint at Mediacom heier på studenter og gir de muligheten til internship, sier Eliza Mackowiak, om muligheten.

Julie Odvold Anderssen studerer Medier og kommunikasjon ved UIO.

– Jeg setter veldig pris på at Mediacom ser verdien av å ha interns som en del av sine team, og ønsker å gi veiledning, oppfølging og utfordringer til sine interns. Å få en fot innenfor blir spennende.

Kristian Engeflaen har allerede en bachelor fra BI og tar nå nytt ettårsstudium på Høyskolen Kristiania.

– Jeg søkte internship hos Mediacom for å få relevant erfaring knyttet opp mot utdanning, og jeg gleder meg til å starte hos dem og ta fatt på nye utfordringer

Powered by Labrador CMS