– Personer som Siri (Skaustein) vokser nemlig ikke på trær, sier innholdssjef i Los & Co, Maria Egeland (t.h.).

Los & Co fortsetter innholds­satsingen – henter fra Manus

Siri Skaustein blir redaktør i byrået på Vippetangen.

Publisert

– Da det ble klart at Schibsted valgte å legge ned Manus, var vi raskt på ballen. Personer som Siri vokser nemlig ikke på trær, sier innholdssjef i Los & Co, Maria Egeland, i en pressemelding.

Byrået på Vippetangen melder at de har hentet inn Siri Skaustein som redaktør.

Godt rigget

– Hun er ikke bare en perfekt hybrid mellom en kreativ markedsfører og redaksjonell rådgiver. Hun har også en skarp penn, og faglig tyngde og bredde som både utfyller og løfter oss, fortsetter Egeland, og legger til at Skaustein kommer inn på et spennende og krevende tidspunkt.

– Vi skal bygge og vokse i et marked som er tøft for hele byrå-Norge. Men jeg er overbevist om at veksten i reklamemarkedet fremover vil komme fra blant annet innhold. Med Siri om bord har vi tatt et viktig skritt videre mot å rigge oss for dette, sier innholdssjefen.

Det var i tidlig januar det ble kjent at Schibsted skulle legge ned innholdsbyrået Manus, hvor Skaustein har jobbet de siste fem årene. I det Schibsted-eide byrået har hun hatt flere ulike roller, blant annet som redaktør, fagleder for tekst, kreatør og kreativ leder.

– Ren luksus

Skaustein er utdannet journalist fra Volda og har i tillegg til erfaringen som journalist og webredaktør for en rekke ulike publikasjoner i Bonnier Media, og har vært innom både PR, reklame og innholdsmarkedsføring.

Hun begynte i Los & Co 2. mai, og er i full gang med å bli kjent med sine nye kolleger og kunder.

– Det faglige nivået i alle deler av Los & Co er skyhøyt, og det er ren luksus å kunne dra veksel på kompetansen og engasjementet som bor i Skuret. Jeg gleder meg til å skape strategisk, kreativt og godt innhold for spennende kunder, sammen med hyggelige og svært kompetente kolleger.

Og legger til:

– At det er vafler på fredager er selvsagt også en bonus!

Powered by Labrador CMS