Leder i TRY Design Tonje Jæger (f.v), er svært fornøyd med å få Helen Holthe til TRY Design.
Leder i TRY Design Tonje Jæger (f.v), er svært fornøyd med å få Helen Holthe til TRY Design.

TRY Design henter design-topp: – I toppsjiktet blant merkevarestrateger

Styrker laget med Helen Holthe fra Scandinavian Design Group.

Publisert

TRY øker trykket på strategisk merkevarerådgivning, og har hentet inn Helen Holthe til TRY Design.

– Med sin erfaring og personlighet er Helen helt i toppsjiktet blant merkevarestrateger. Hun har lang bransjeerfaring fra bank og finans, men har også jobbet med mange andre private og offentlige virksomheter. Helens forståelse for organisasjonsstrukturer gjør henne også til en god intern forankrer når en merkevare skal sjøsettes, sier Leder i TRY Design Tonje Jæger i en pressemelding.

Hun legger til at ansettelsen handler om å styrke TRY Design på overgangen mellom det forretningsstrategiske og merkevaren.

– I tillegg til det faglige er Helen en teamleder med stor helhetsforståelse som får fram det beste i folk. Hun er lydhør og målrettet på samme tid, sier Jæger.

Har funnet suksessoppskriften

Holthe kommer fra Scandinavian Design Group der hun har jobbet de siste fem årene. Her har hun vært kundeansvarlig for byråets største kunder. Tidligere har hun jobbet som markedssjef i Nordea og vært innom en forsikrings-startup. Helen har byråerfaring fra BrandLab og PR-byrået MS&L, og har de siste 10 årene vært styremedlem i DNB Asset Management.

– I mange år har jeg fulgt med på TRY fra sidelinjen og lurt på hva som er suksessoppskriften. Og plutselig sitter jeg her selv. Midt blant masse flinke og hyggelige folk og gleder meg til å være med på å bidra til at TRY også blir kjent for å levere brand design i 1. divisjon, sier Holthe.

Hun forteller at hun forelsket seg i designbransjen etter en kaffeprat for 12 år siden. Da oppdaget hun hvordan strategisk design kan gi en mer ekte og varig retning for en virksomhet. Samtidig har hun savnet å være med på å skape den helhetlige merkevareopplevelsen sammen med flere fagdisipliner, som hun nå får oppfylt i TRY-huset.

Powered by Labrador CMS