Camilla Kim Kielland forlater nå Schibsted for Morgenstern.
Camilla Kim Kielland forlater nå Schibsted for Morgenstern.

Camilla Kim Kielland blir ny sjef og partner i Morgenstern

Publisert Sist oppdatert

– Det er et privilegium å få gå fra en fantastisk jobb til en annen.

Det skriver Camilla Kim Kielland på sin egen Linkedin-profil, tirsdag morgen. Der annonserer hun at hun forlater jobben som kommunikasjonsdirektør i Schibsted etter 4 1/2 år, for å bli sjef og partner i Morgenstern.

– Vannvittig kule år i Schibsted

– Mine 4,5 år i Schibsted har vært vanvittig kule og lærerike, preget av omstilling, utvikling, utfordringer og vekst – i haugevis. Jeg har også fått jobbe med utrolig mange smarte og morsomme folk! Det er jeg SÅ takknemlig for, skriver hun videre.

Hun forteller på sin Linkedin-profil at hun gleder seg sjukt over å gå til Morgenstern, der hun skal være partner, byrålederog rådgiver.

– Jeg er imponert over hva dette reklamebyrået har fått til på sine 5 år – med en rendyrket kreativ kjerne og kloke hoder. Med andre ord, listen er lagt høyt - og jeg skal gjøre mitt for at den ikke senkes. Tvert imot, skriver hun.

Kampanje omtalte saken først og de skriver at Kielland begynner i sin nye rolle 1. oktober.

Kielland har lang fartstid i PR-, kommunikasjons- og reklamebyråer bak seg og var blant annet med på å starte Trigger i sin tid.

Prøvd å hente henne siden 2017

Morgenstern er nå et fem år gammelt byrå og består av folk som Kielland jobbet med i Trigger i sin tid. Til Kampanje sier kreativ leder Anders Muurman Holm at de har prøvd å få henne over til seg siden starten.

– Ja, vi har forsøkt å få Camilla over i Morgenstern siden 2017, men da var det for spennende i Schibsted tydeligvis og vi var nok fortsatt et ganske ubeskrevet blad. Denne gangen derimot hadde vi tydeligvis en oppgave som var spennende nok, sier Holm til Kampanje.

Powered by Labrador CMS