Cathrine Moksnes i Maruud får skryt for sitt grønne kjøleskap.
Cathrine Moksnes i Maruud får skryt for sitt grønne kjøleskap.

Kjøleskapet

TikTok-stjerne «rater» kjøleskapet til Maarud-sjef: – Cathrine er en sunn dame til tross for at hun selger chips

Oskar Westerlin om kjøleskapet til Cathrine Moksnes i Maarud: – Du er nesten et vandrende salatblad.

Publisert

I juli skal TikTok-kjendis Oskar Westerlin rate kjøleskapene til folk i kommunikasjonsbransjen for KOM24. Et av hans kjennetegn på den populære appen er å vurdere folk sitt kjøleskapsinnhold.

Nå får kommunikasjonsbransjen gjennomgå.

@kom24.no

Ny kjøleskapsvurdering fra @oskarwesterlin . I dag er det Cathrine Moksnes i Maruud sitt kjøleskap som blir ratet. ##fyp ##kommunikasjon

♬ original sound - Kommunikasjonsvisa_KOM24

– Westerlin er en av Norges største profiler på TikTok og han har sagt ja til å rate kjøleskapene til noen av de største profilene i den norske kommunikasjonsbransjen for KOM24 i sommer, forteller nyhetsredaktør i KOM24, Yngve Garen Svardal.

Mer grønt en Kiwi

Dagens kjøleskap tilhører Cathrine Moksnes som er Head of Human Resources, Corporate Affairs & ESG i Maarud. Hun startet i selskapet i januar i år, og har tidligere jobbet i Good Morning Naug, Coca-Cola, Fjordland, McDonald’s og Marketing Clinic.

I kjøleskapet til Moksnes finnes både vaniljemelk, Yt, egg, vannmelon og det Westerlin forteller er «mer grønt enn Kiwi». I tillegg får hun skryt for at hun er sunn til tross for at hun jobber i et selskap som produserer chips.

– Du er nesten som et vandrende salatblad, sier Westerlin i dagens TikTok.

TikTokeren gir også kudos for at hun kun har to øl, asparges i en kopp og protein yoghurt i kjøleskapet sitt.

Oppdater versjon av «Vis meg kjøleskapet ditt»

Selv har Moksnes blandede følelser for TikTok. Hun ønsker å ta sterk avstand fra plattformens makt til å sensurere politisk innhold.

– Samtidig forstår jeg at en hel verden er fascinert av den lekne måten å kommunisere på. Jeg tror mange norske merkevarer kan lære av stilen og tonen på TikTok, uten at det nødvendigvis betyr at man skal bruke kanalen. Og veldig gøy at KOM24 og Westerlin gjør en oppdatert versjon av «Vis meg kjøleskapet ditt». Husker jeg så programmet på Tv3 på midten av 90-tallet, sier Moksnes til KOM24.

Kontoen til Westerlin har nesten 4000 TikToks, der lager han underholdning av alt fra et morsomt reklameskilt, reklame med skrivefeil, trening eller innhold i et kjøleskap.

Powered by Labrador CMS