Cecilie Jensen Aardal er tilbake i Høyres kommunikasjonsavdeling.

Høyre henter First House-rådgiver

Cecilie Jensen Aardal (32) gjør comeback i Høyres kommunikasjonsavdeling etter drøyt to år i PR-byrået First House.

Publisert Sist oppdatert

– Høyre er uten sammenligning det proffeste partiet på kommunikasjon. Jeg er veldig stolt av å få lov til å være med på laget, sier Aardal i en pressemelding.

32-åringen fra Stavanger jobbet i Høyres stortingsgruppe også fra 2016 til 2021. I den tiden bekledte hun flere ulike roller. Hun var kommunikasjonsrådgiver for energi- og miljø, rådgiver for digitale medier og til slutt sjef for digitale medier.

Når hun nå vender tilbake skal hun jobbe bredere og mer overordnet, med å bygge saker og profiler på tvers av alle politikkområder. Hun skal også ha særlige oppgaver knyttet opp mot Høyres nestledere Henrik Asheim og Tina Bru. 

– I Cecilie får vi en veldig dyktig kommunikasjonsrådgiver, som kjenner partiet, politikken og som forstår samspillet vi er helt avhengige av å ha med pressen. I tillegg besitter hun omfattende digital kompetanse, og er en usedvanlig fin kollega. Da hun meldte sin interesse for å komme hjem og bli en del av prosjektet igjen var det verdens enkleste beslutning å ta, sier Høyres kommunikasjonssjef Cato Husabø Fossen.

Aardal har første arbeidsdag i dag, fredag 1. mars, og forteller at Høyre har en helt spesiell plass i hjertet:

- Jeg føler på en sterk lojalitet til og stort engasjement for Team Høyre. Da det dukket opp en spennende mulighet nå måtte jeg rett og slett slå til. Nå gleder jeg meg til å kjempe for valgseier i 2025. Vi skal vise at Høyre har de beste løsningene på folk og bedrifters utfordringer, sier Aardal.

Hun er utdannet journalist fra Gimlekollen i Kristiansand, og jobbet i både TV 2 og Dagbladet før de første fem årene i Høyres kommunikasjonsavdeling.

I First House har hun jobbet med å rådgi norske og internasjonale kunder om kommunikasjon, medier og politikk i Norge og EU.

– First House er en arbeidsplass hvor du lærer noe nytt hver dag og har det gøy på jobben. Det har vært særlig spennende å få mulighet til å jobbe tettere på industri og næringsliv. Ikke minst har det vært nyttig å se hvordan politikken treffer store og små selskaper. Jeg tror denne innsikten også kommer godt med i den nye jobben.

Powered by Labrador CMS