Leder i Unge Sentrum og kommunikasjonsrådgiver Simen Bondevik har fått jobb i Changemaker - Kirkens Nødhjelps ungdomsorganisasjon.
Leder i Unge Sentrum og kommunikasjonsrådgiver Simen Bondevik har fått jobb i Changemaker - Kirkens Nødhjelps ungdomsorganisasjon.

Unge Sentrum-lederen tilbake i kommunikasjonsjobb

– Utviklingspolitikk har alltid vært en av mine hjertesaker i politikken, sier Simen Bondevik.

Publisert

Simen Bondevik har nylig startet i stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Changemaker.

Changemaker er Kirkens Nødhjelps ungdomsorganisasjon som jobber med utviklingspolitikk.

På spørsmål om hvorfor han ønsket seg denne jobben, svarer Bondevik følgende:

- Fordi verden er urettferdig og sakene Changemaker jobber med alltid har engasjert meg. Utviklingspolitikk har alltid vært en av mine hjertesaker i politikken, og nå å få jobbe med det enda mer i dybden i Changemaker er veldig stas. I tillegg til det tradisjonelle kommunikasjonsarbeidet, skal jeg også bistå med kampanjearbeid. Changemaker er kjent for veldig kule kampanjer så der gleder jeg meg til å bistå med det jeg kan og samtidig lære veldig mye av alt som har fungert bra tidligere.

Den nye jobben er noe Bondevik gjør i tillegg til det frivillige vervet som leder i Unge Sentrum. Han opplyser at stillingen i Changemaker er en fast 50 prosent stilling, i tillegg til at han fortsatt studerer en bachelor i medievitenskap ved Universitetet i Oslo.

– Ikke behov for å være et frontansikt

I tillegg til Bondevik er det i organisasjonen en grafisk kommunikasjonsrådgiver som jobber 100 prosent.

– Det gjør at jeg kan fokusere min stillingsprosent på den delen av kommunikasjonsarbeidet jeg kan aller best - nemlig tradisjonell kommunikasjon med media i tillegg til kampanjearbeid. Tillitsvalgte bistår også mediearbeidet i organisasjonen, naturligvis.

Tidligere har KOM24 omtalt at Bondevik sa opp kommunikasjonsjobben i Press, for å lede Unge Sentrum, ungdomspartiet til partiet Sentrum.

– Hva er det med kommunikasjonsarbeid du liker så godt?

- Å få være med å skape oppmerksomhet rundt viktige saker er det som driver meg. Jeg har egentlig ikke noe stort behov for å selv være et frontansikt på ting, men har likevel mye meninger og tanker om hvordan et budskap bør fremmes og da er det perfekt å være kommunikasjonsrådgiver, sier han og legger til:

- Gjennom stillingen min i Press fikk jeg jobbe med kommunikasjon på fulltid, og nå får jeg muligheten til å både jobbe med kommunikasjon i Changemaker samtidig som jeg er partipolitisk engasjert som leder i Unge Sentrum.

Powered by Labrador CMS