Martin Skaug (31) blir direktør for kommunikasjon i Sjømatrådet.

Martin Skaug erstatter Chris Guldberg i Norges sjømatråd

Tiltrer umiddelbart sin nye rolle som direktør for kommunikasjon.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Norges sjømatråd har ansatt Martin Skaug som ny direktør for kommunikasjon.

– Dette er stort. Jeg føler på en blanding av inspirasjon, glede og stolthet av å kunne fortsette i denne herlige organisasjonen. Jeg skal fortsette å gi mine bidrag for å drive Sjømatrådet framover og ser fram til at Sjømatrådet kan fortsette å utvikle meg. Sammen med et bunnsolid team skal vi bidra til å løse oppdraget vårt best mulig, sier Martin Skaug i en pressemelding onsdag.

Startet som trainee

Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver og blir nå en del av Sjømatrådets ledergruppe.

– Jeg er veldig glad for at Martin har takket ja til denne utfordringen. Med ham får vi en dyktig, kreativ og inspirerende leder med på laget som skal utvikle Sjømatrådet fremover. Jeg synes det er ekstra fint at vi finner den beste kandidaten blant våre egne unge ledertalenter, sier administrerende direktør i Norges sjømatråd, Renate Larsen.

Skaug startet som trainee i markedsavdelingen i Sjømatrådet høsten 2016. Deretter gikk veien videre til fast stilling og ansettelse i kommunikasjonsavdelingen. Her har han de siste årene blant annet jobbet med Sjømatrådets virksomhetskommunikasjon, kommunikasjonsstrategi og internasjonale PR-arbeid.

Han har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked fra Handelshøgskolen i Tromsø og har gjort flere oppdrag som kommunikasjonskonsulent, blant annet for UiT – Norges arktiske universitet.

Skaug tiltrer stillingen umiddelbart, og erstatter Chris Guldberg som begynner i Norsk Helsenett 1. mars.

Powered by Labrador CMS