Ny daglig leder i WERA, Dag Brekke-Rasmussen og Kjersti Hole Haatveit, strategisk rådgiver og salgsleder.

WERA rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024

– Et marked i hurtig omstilling krever at vi er på ballen. Det skal vi være også i de neste 129 år.

Publisert

WERA AS tar fart inn i det nye året med et sjakkgrep i ledelsen av selskapet. 

Kjersti Hole Haatveit og Dag Brekke-Rasmussen rokerer og bytter plass. 

Det kommer fram i en pressemelding. 

129 år lang historie

Brekke-Rasmussen, som også tidligere har vært daglig leder i WERA, kommer nå tilbake som administrerende direktør. 

Haatveit blir ansvarlig for salg og får dermed mulighet til å jobbe langt mer aktivt ut i markedet med kundene.

– Vi har en offensiv strategi for 2024 og gleder oss til å brette opp ermene med økt fokus på kommunikasjon, strategisk rådgivning og kreativitet, sier hun. 

Hun uttrykker glede over å være enda mer aktiv med WERA og Superlativ-teamet i markedet i Telemark og Vestfold. Superlativ i Bø, ble en del av WERA i 2022.

– Dette er et strategisk viktig grep for WERA som nå kan fokusere ytterligere på salg og kundereisen. Gjennom vår stolte 129-årige historie har omstilling vært en del av vårt DNA. Vi har hele tiden ligget i forkant med å ta i bruk ny teknologi både på trykk- og byråtjenester, sier Brekke-Rasmussen. 

Forsterker fokus 

WERA har mange kunder både innen offentlig forvaltning, industri og tjenesteytende sektorer som er i vekst og som har stort behov for strategisk rådgivning, HR og kommunikasjon. 

– Kjersti Hole Haatveit er med sitt brede kontaktnett, solide erfaring og store engasjement rett person til å lede salgsarbeidet framover. Hennes kreative kompetanse innen salg, kommunikasjon og HR er en verdifull ressurs for WERA AS og for våre kunder, sier Brekke-Rasmussen.

Haatveit understreker viktigheten av å være proaktiv, omstillingsvillig, og å se muligheter, nå mer enn noen gang.

– Vi ønsker å tilby våre kunder det beste innen kommunikasjon og synlighet i et marked som er i en rasende utvikling. Med den nye organiseringen tar vi pulsen på markedet og omstiller vi oss nok en gang, sier hun. 

Brekke-Rasmussen er optimistisk om at dette vil gi WERA økt kraft og fart. 

– Vi har mange spennende prosjekter som vil kreve en toppmotivert organisasjon framover, som har muskler og guts til å levere mer enn det kundene forventer. Et marked i hurtig omstilling krever at vi er på ballen. Det skal vi være også i de neste 129 år. For her tar vi vår egen medisin; er omstillingsvillige, FRAMPÅ, og synlige i tøffe tider, avslutter han. 

Powered by Labrador CMS