Lindsay Mendez, Jonathan Groff og Daniel Radcliffe.

Derfor har «Harry Potter» på seg norsk caps

Da det norske byrået JCP PRAD introduserte stjernestylisten for Varsity-capsene falt han pladask – nå går flere superstjerner i de norske capsene.

Publisert Sist oppdatert

Det er tre år siden reklamebyrået JCP PRAD tok kontakt med costume designer Tom Broecker gjennom sitt nettverk. Broecker er en prisvinnende costume designer, som blant annet har jobbet på store Broadway-oppsetninger, House of Cards og Saturday Night Live.

– Tom er et stort navn i bransjen, og han falt pladask for capsene. Vi har seedet til mange store navn tidligere, men å se capsene på så profilerte Hollywood-kjendiser er fantastisk moro, forteller head of PR i JCP PRAD, Salima Jobarteh, i en pressemelding.

Salima Jobarteh sammen med gutta i Varsity.

Broecker selv er stappfull av lovord om de norske capsene. 

– Det er de beste capsene jeg har vært borti. Materiale er så nydelig, det er en rekke farger å velge mellom og de er de mest luksuriøse capsene jeg har brukt. De er fantastisk laget, både på innsiden og utsiden, og de er rett og slett vakre, sier Broecker.

Gjennom Broecker har capsene vært å se på superkjendiser som rapperen Jack Harlow og skuespillerne Michael B. Jordan, Jonathan Groff og selveste «Harry Potter», Daniel Radcliffe. 

Broecker introduserte nylig Radcliffe for capsene, og sammen med Groff har skuespilleren nå bestilt 150 broderte Varsity-capser til kollegaene sine på Broadway-stykket «Merrily We Roll Along».

– Vi mener jo selvfølgelig at capsene våre er de aller beste, men å få den anerkjennelsen av en av de store costume designerne i USA er helt fantastisk. Målet da vi startet var å skape den perfekte capsen, og responsen fra Tom og de han har introdusert capsene for viser at vi i alle fall er på god vei, sier brødrene bak Varsity, Alexander og Sebastian Adams.

Powered by Labrador CMS