Studio VUES skifter navn til Manyone OSL i løpet av kort tid.
Studio VUES skifter navn til Manyone OSL i løpet av kort tid.

Danske Manyone kjøper norske Studio VUES

– Dette er en unik mulighet til å realisere prosjekter for kunder i hele Skandinavia og globalt, sier partner Jon Haukaas.

Publisert

Det danske strategi- og designhybridselskapet Manyone kjøper norske Studio VUES, og vil nå være tilstede i tre skandinaviske hovedsteder, Stockholm, København og nå Oslo. Studio VUES fortsetter sitt lokale samarbeid med tidligere hovedakjsonær Devoteam, som forblir medeiere og fortsatt eier 49 prosent.

– Dette er en unik mulighet til å realisere prosjekter for kunder i hele Skandinavia og globalt. Våre styrker innen designdrevet innovsjon og tjenestedesign kombinert med Manyones kompetanse innen strategi og design stiller oss i en god posisjon for å følge med i et marked som krever høy faglighet og hurtig eksekvering, sier partner og Design Director i Studio VUES, Jon Haukaas i en pressemelding mandag.

Naturlig ekspansjon i Skandinavia

Studio Vues ble stiftet av Elizabeth Matre-Aas og Michelle Cole sammen med Devoteam i 2019. Oslo-byrået består av 15 ansatte og har jobbet for kunder som Helsedirektoratet, Ruter, Skatteetaten, Cermaq, Møller Bil, Finans 2, Tannlegeforeningen og Roede.

De fire eksisterende partnerne i Studio VUES inntrer som partnere i Manyone og utgjør fortsatt ledelsen i Oslo.

– Studio VUES er usedvanlig sterke innen tjenestedesign, og har med en fantastisk miks av unike talenter klart å skape traction og oppnådd 15 ansatte på kun to år. Selskapets ambisjoner og drive passer perfekt med Manyones holdning om at en bedre fremtid skapes med design, sier Co-CEO i Manyone David Fellah, og fortsetter:

– Nettopp tjenestedesign driver en stor del av denne agendaen, og det er derfor en fornøyelse at akkurat denne gruppen blir Manyones bastion i Norge. Manyone er et globalt strategi-designselskap med danske røtter, og derfor er det også naturlig at vi utvider i Skandinavia.

– Dette er riktig match

Studio VUES har en vesentlig kundeportefølje innen både privat og offentlig sektor med en tydelig profil mot finans, helse og mobilitet, og med oppkjøpet skifter de navn til Manyone OSL innen kort tid. Deres nåværende kunder inkluderer blant annet Ruter, Skatteetaten, Cermaq, Møller Bil, Finans2, Tannlegeforeningen og Roede. De to byråene er allerede i full gang med utviklingen av felles prosjekter og arbeidsprosesser internt, målet er at Studio VUES skal vokse til 50 ansatte innen 2023.

– Manyone deler våre ambisjoner om å skape gode løsninger som gir gjenklang for mennesker, bedrifter, og for planeten. I Studio VUES har vi gjennom to år skapt en solid kultur som setter mennesket i sentrum. Vi er overbevist om at dette er helt riktig match for våre ansatte, sier medgründer og Partner i Studio VUES Michelle Cole.

Manyone ble stiftet i 2019 av David Fellah, Lasse Jensby Dahl og Søren L. Poulsen. Siden er firmaet gjennom oppkjøp vokst til mer enn 250 ansatte med kontorer i København, Aarhus, Stockholm, São Paulo, Frankfurt, Hong Kong, Singapore, London, New York, Tel Aviv og nå også Oslo. Firmaet består av spesialister innen strategisk design, tjenestedesign, produktdesign, IoT og industriell design, digital design, virtual reality og opplevelsesdesign.

Powered by Labrador CMS