Katharina Skaset (til venstre) og Paulina Czajkowska

Paulina Czajkowska går fra Dentsu til WAL 

– I utgangspunktet var jeg ikke på utkikk etter ny jobb.

Publisert

Paulina Czajkowska har jobbet i Dentsu Creative i to år, men er nå klar for å ta fatt på rollen som prosjektleder i WAL.

– I utgangspunktet var jeg ikke på utkikk etter ny jobb, men så kom jeg over annonsen. Jeg visste WAL hadde et godt rykte i bransjen, både faglig og sosialt, jobbene som leveres er solide, kulturen er sterk, og de er på en fantastisk reise jeg gjerne vil ta del i og bidra til, sier Czajkowska til KOM24.

Hun skal først og fremst lede ulike prosjekter fra start til slutt, med budsjettoppfølging, planlegging og gjennomføring. I tillegg kommer hun til å jobbe en del med faglig rådgivning, både mot kunder og internt i WAL, opplyser hun. 

–  I tillegg til spons og event, som jeg hovedsakelig jobber med, er jeg involvert i andre type prosjekter og produksjoner, noe jeg stortrives med.

Czajkowska tar med seg flere gode erfaringer fra sin tidligere arbeidsgiver. Også der hadde hun tittelen prosjektleder.

– I min rolle jobbet jeg hovedsakelig med experiential marketing. Samtidig fikk jeg også erfaring med å jobbe på prosjekter innen content, influencer marketing og reklameproduksjon. Samlet sett tror jeg disse erfaringene passer godt inn i min nye rolle hos WAL.

Hun har også jobbet i JCP og Fieldwork. Rådgiver og partner i WAL, Katharina Skaset, sier til KOM24 at de er utrolig glade for å ønske Czajkowska velkommen.

– Vi har lenge vært på utkikk etter den riktige prosjektlederen som ikke bare forstår dynamikken i bransjen, men som også bringer med seg verdifull erfaring og et friskt perspektiv. Paulinas bakgrunn fra Dentsu og hennes erfaring med experiential og influencer marketing, gjorde henne til et opplagt valg for oss. Vi er spesielt glade for å få hennes ekspertise på bordet når vi nå intensiverer vår satsing på spons og event, sier Skaset.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS