Mattia Carletti har lang og allsidig erfaring som digital designer fra flere byråer rundt omkring i verden, og har sin første arbeidsdag i Fasett 8. april.

Ny digital designer på plass i Fasett

Mattia Carletti er ansatt som digital designer og digital lead i Fasett.

Publisert

Det melder Fasett selv på sin nettside. 

– Å bli en del av Fasett føles som en fantastisk mulighet til å bidra med min erfaring i et mer kreativt tenkende miljø, samtidig som jeg får tilgang til Fasetts «infrastruktur» og muligheten til å jobbe med de spennende kundene og merkevarene som Fasett har bygget gjennom mange år, sier Mattia Carletti.

Benvenuto, Mattia!

Mattia, som opprinnelig er fra Italia, har erfaring som digital designer fra både Italia, Sveits og Australia – hvor han har jobbet i digitalbyråer og kommunikasjonsbyråer i mer enn ti år. 

Han kommer sist fra EGGS, part of Sopra Steria, der han var Lead Digital Designer og ansvarlig for flere av designbyråets større prosjekter i Norge.

Daglig leder Pål Hjorth Berge er svært fornøyd med nysigneringen:

– Med Mattia på plass blir vi ganske enkelt enda bedre på rådgiving, utvikling og produksjon av alle former for digital design. Fasett har som et klart mål å bli blant de beste – og for å oppnå dette er vi avhengige av både dyktige talenter og krevende kunder som deler våre ambisjoner, sier Berge til egne nettsider. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS