Sporveiens årsrapport vant årets Farmandpris.
Sporveiens årsrapport vant årets Farmandpris.

Sporveien og Dinamo vant gull for beste årsrapport

Sporveiens årsrapport for 2021 vant Farmandprisen og tok gull i kategorien årsrapport i offentlig virksomhet. I tillegg ble Sporveien belønnet med sølv for beste idé og design.

Publisert

Det melder Sporveien selv i en pressemelding.

Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden den ble etablert i 1955.

– Årsrapporten skal gi et helhetlig bilde av alt Sporveien bidrar til, i en form som gjør omfanget enkelt å forstå for alle som har en relasjon til oss. Gull i Farmandprisen er en utmerkelse som henger svært høyt, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunn i Sporveien, Torgeir Kristiansen, i pressemeldingen.

Han sier de har jobbet planmessig med å utvikle Sporveiens årsrapport over flere år, og at det da er ekstra inspirerende med slik oppmerksomhet for jobben som legges ned.

Arbeidet med å produsere Sporveiens årsrapport ledes av selskapets kommunikasjonsavdeling, med markedssjef Sølvi Gaalaas som prosjektleder. Dinamo har vært eksternt byrå på rapporten med Hanne Løchen som prosjektleder.

Farmandjuryen begrunner utmerkelsen slik:

– Årsrapporten fra Sporveien har et estetisk appellerende uttrykk og fremstår målrettet i kommunikasjonen av virksomheten. Solid og velskrevet innhold i kombinasjon med tabeller og grafer bidrar også til økt leseglede. Rapporten presenterer solide kvalitative redegjørelser og rikelig med kvantitativ informasjon som i sum hever kvaliteten i rapporteringen. Grundig omtale av virksomhetens samfunnsoppdrag og miljøfokus bidrar likeledes til økt forståelse av selskapets miljøfokus. Samlet sett mener juryenPowered by Labrador CMS