Eivind Hammer Myhre, senior kommunikasjonsrådgiver i Norwegian.

Eivind Hammer Myhre går fra PR-operatørene til Norwegian

Eivind Hammer Myhre, tidligere partner og kreativ leder i PR-operatørene, begynner som senior kommunikasjonsrådgiver i Norwegian.

Publisert

Hammer Myhre vil ha et spesielt ansvar for å jobbe med selskaps-, bærekrafts- og lederkommunikasjon.

Det skriver Norwegian i en pressemelding.

– Etter nesten ti år på byråsiden var det et ønske for meg å kunne jobbe mer langsiktig og tettere på en merkevare, og da tilbudet kom fra Norwegian hadde jeg ikke behov for mye tenketid. Fly har alltid vært veldig spennende, helt fra jeg som 4-5 åring reiste med «jeg reiser alene»-skilt rundt halsen og fikk titte inn i cockpiten, til i dag, sier Hammer Myhre.

Norwegians oppkjøp av Widerøe ble nylig gjennomført, og hele luftfarten står midt i en stor omstilling med tanke på bærekraft. 

Det sistnevnte blir blant kjerneområdene for Hammer Myhre fremover. 

– Underveis i denne prosessen har Eivind vist seg å være en perfekt kandidat for oss i Norwegian. Han er allsidig, har god og bred erfaring, og ikke minst så er han nysgjerrig og liker å tenke nytt. Derfor er jeg veldig glad for å kunne ønske ham velkommen til det gode teamet vårt, forteller Esben Tuman, kommunikasjonsdirektør i Norwegian.

Hammer Myhre har i sin tid på byråsiden vært med på en rekke store oppnåelser, fra flere priser i diverse casekonkurranser, til å bygge en solid gaming-kundeportefølje i PR-operatørene.

– Jeg har vært heldig med sjefer som hele veien har hatt tro på meg og mine tidvis smågale påfunn. Petter Thorendahl har virkelig vært med på å forme den jobbreisen jeg har hatt til nå, og det kommer jeg alltid til å være takknemlig for, sier Hammer Myhre.

Eivind Hammer Myhre begynte i Norwegian 4. mars.

Powered by Labrador CMS