F.v. Olav Haraldsen Roen og Magnus Nome skal lede Teddys podkastavdeling. .

Prisbelønt produksjonsselskap satser på podkast

Podkast-satsingen til Teddy ledes av Magnus Nome og Olav Haraldsen Roen.

Publisert

Siden 2007 har Teddy levert prisvinnende innhold på TV. Nå melder produksjonsselskapet at de lanserer egen podkastavdeling, med Magnus Nome til å lede avdelingen. Han er en av skaperne bak serier som Folkeopplysningen, og er storfornøyd med å ha fått lokket med produsent og lydguru Olav Haraldsen Roen, som de siste årene har vært en nøkkelperson i oppbyggingen av Plan Bs podkastsatsning.

Teddy TV ble grunnlagt i 2007 og har utviklet og produsert TV-konsept som blant annet «Folkeopplysningen», «Petter Uteligger» og «Mina og meg». Selskapet har vunnet Gullruten for flere produksjoner, og vært nominert til en Internasjonal Emmy.

Teddys podavdeling startet allerede i romjula, da Podme publiserte podkast-dokumentarserien Tampa, med Sarah Natasha Melbye.

I løpet av 2023 kommer to nye podkastserier fra Teddy hos NRK. En true crime-serie og en dokumentarserie om hvordan norske jøder ble fratatt alt de eide under okkupasjonen.

I tillegg har Teddy dialog med flere podkastaktører om nye produksjoner og en rekke konsepter i flere sjangre som er under utvikling.

Powered by Labrador CMS