Meta lanserer nye muligheter for å tjene penger på Facebook og Instagram.
Meta lanserer nye muligheter for å tjene penger på Facebook og Instagram.

Meta lanserer nye muligheter for å tjene penger på innhold på Facebook og Instagram

Meta lanserer flere måter å tjene penger på som kreatør på Facebook og Instagram.

Publisert

21. juni la Mark Zuckerberg ut en melding om at Meta innfører flere måter for kreatører å tjene penger på Facebook og Instagram. De forteller også om hvordan selskapene vil drive innovasjon og utvikling fremover.

– Verktøyene som ble presentert vil også hjelpe innholdsskapere å knytte sterkere bånd med sine tilhengere og følgere, informerer Släger om på vegne av Meta.

21. juni la Zuckerberg ut en Facebook-post om den nye lanseringen.
21. juni la Zuckerberg ut en Facebook-post om den nye lanseringen.

Det kommer blant annet nye funksjoner for abonnenter på Faceboook, som gir innholdsskapere nye muligheter til å gjenkjenne og bygge relasjoner med tilhengere. Det blir også mulig for innholdsskapere som har abonnenter på andre plattformer, å tilby sømløs tilgang til eksklusive Facebook-grupper for abonnentene, forteller Släger i en pressemelding torsdag.

I en Facebook-post kunngjorde Mark Zuckerberg at selskapet også forlenger sitt løfte om ikke å kreve andeler av inntekter som genereres fra abonnenter, badges på Facebook LIVE og betalte online-arrangementer med et ekstra år, frem til 1. januar 2024.

Meta skriver i en pressemelding at de gjør dette for å hjelpe kreatører på alle stadier i karrieren å bygge bærekraftige virksomheter.

De innfører muligheten til å dele innlegg som bare abonnenter kan se. De mener dette tillater skapere stabile, månedelig inntekt via Facebook. De viderefører også «Stars» på Reels i utvalgte land. «Stars» kan kjøpes og sendes til kreatører, for hver «Star» som blir kjøpt, tjener kreatøren penger.

Dette skal de feire med «Stars Fest» i de utvalgte landene. Dette skal ta plass fra 15. juni til 15. juli, hvor kreatører har mulighet til å doble inntektene de får av «Stars».

Powered by Labrador CMS