Bernt Kommedal (design director i Fasett) og Pia Winther (digital rådgiver) har allerede mottatt flere priser for Alphatek. Her fra Sterk Reklame 2021 der det ble både gull og Grand Prix. Bernt er tilstede på utdelingen som foregår i Berlin 29. oktober.

Fem norske gull i årets Red Dot Awards

Fasett stakk av med flest gull.

Publisert

– Å motta en Red Dot Award i Communication Design i både «Company Brand» og «Interface & User Experience» viser med all tydelighet at Alphatek har sammen med oss i Fasett skapt et brand med sterk posisjon og identitet, sier en svært fornøyd daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

Fasett stakk av med to av fem norske gull i årets Red Dot Awards.

De andre vinnerene var Knowit Experience for en jobb for Glamox, Neue Design Studio for en jobb for Gjensidige samt at tyske neo.studio neumann schneider architekten stakk av med ett gull for en jobb for Munch-museet.

Fasett har utviklet visuell identitet og designet app-en som ble tildelt Red Dot i kategoriene Corporate Design & Identity og Interface & User Experience Design.

I 2022 ble det sendt inn 9000 jobber fra 50 land i Red Dot Award: Communication Design, svært få av disse fikk tildelt en Red Dot.

Selve prissermonien er på lørdag i Berlin.

Powered by Labrador CMS