Lars Eia Kirkholm og Maria Oljemark.

Maria Oljemark får ny rolle i JCP

Med over 20 år bak seg i JCP, er Maria en av veteranene i JCP-familien.

Publisert

Nå bytter Oljemark plass på kontoret, og går fra ledergruppen og rådgiver i JCP Event til rådgiver og kundeansvarlig i PR- og reklamebyrået JCP PRAD. 

– I forbindelse med ansettelsen av Kristoffer Reppen som rådgiver mot slutten av fjoråret, dukket også muligheten til å få Maria med på laget opp. Det var en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss, og vi er ekstremt glade for å ha styrket laget med både Kristoffer og Maria, sier byråleder, Lars Eia Kirkholm i en pressemelding.

Han har klokketro på at Oljemark vil komme med viktige bidrag i tiden som kommer. 

– Maria har hatt en kjempekarriere i JCP-systemet, og hatt mange sentrale roller på huset. Hun har vært en nøkkelperson på flere av JCPs aller største kunder, prosjekter og har bidratt sterkt til det JCP som helhet er i dag, sier Kirkholm.

– Maria har bygget opp en stabil og stor kundebase i JCP, og er en svært erfaren rådgiver. Hun er perfekt for kunder som verdsetter en tydelig og trygg rådgiver. Vi har gledet oss ekstremt til å få henne på plass hos oss, og hun blir en viktig brikke for både kundene våre og oss, fortsetter han. 

Oljemark gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer, og til å flytte de få meterne bort til PRADs del av Akersbakken 10. 

– Jeg kjenner gjengen godt og det er det som motiverer meg aller mest – og få lov til å jobbe enda mer sammen med de dedikerte og dyktige folka i PR- og reklamebyrået vårt. Å jobbe i JCP handler om å være i stadig utvikling, både på et personlig plan og i arbeidet med kundene våre.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS