–Det har vært mange tøffe tak de siste par åra, men nå har jeg endelig funnet ut hvor jeg hører hjemme, sier Frida Marie Grande.

Frida Marie Grande satser for seg selv

Den tidligere Furore-sjefen starter eget AS.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag delte Frida Marie Grande at hun begynner for seg selv – i et eget AS. Nyheten slapp hun på LinkedIn.

– De siste fire ukene har jeg hatt det bedre enn på veldig lenge, skriver Grande i en SMS, til KOM24.

– Mange tøffe tak

I oktober ble det kjent at både Grande og Vilde T. Coward forlot Sannum & Bergestuen. Coward gikk som kjent til Kruse Larsen, mens Grande, som da ledet datterselskapet Furore, var ærlig om at hun ikke hadde noen annen jobb å gå til.

Instagram skrev hun at dette var en avgjørelse hun hadde holdt for seg selv siden august 2022.

I august 2021 fortalte Grande til KOM24 at hun hadde vært sykemeldt og møtte veggen fordi hun ikke klarte å skille mellom jobb og fritid.

Siden hun fortalte at hun hadde sluttet i jobben, har hun vært vært åpen og delt innblikk om hvordan hun har det i sine kanaler.

– Det har vært mange tøffe tak de siste par åra, men nå har jeg endelig funnet ut hvor jeg hører hjemme. Jeg gleder meg skikkelig til alt som kommer! Det har kommet flere henvendelser til tross for at jeg har vært sykmeldt, så jeg er ikke lenger så bekymret for at jeg ikke vil ha nok å holde på med. Øvelsen blir nok først å fremst å si nei når kalenderen er full.

Åpner opp for flere samarbeid

Januar har hun brukt til å jobbe med Frida Marie AS.

– Jeg kommer til å tilby rådgivning og foredrag innen sosiale medier, slik jeg har gjort freelance og i Furore tidligere. Det nyeste er at jeg også åpner opp for samarbeid gjennom @frida.tegner. Disse samarbeidene kan både være innhold jeg deler i mine kanaler, slik mange influencere gjør, og det kan være oppdrag som å delta i en panelsamtale og lignende.

I tillegg skal hun jobbe videre med salg av merch i nettbutikken sin.

Grande skiver at det er vanskelig å vite når hun er tilbake for fullt, men hun anslår at det vil skje i februar eller mars.

Powered by Labrador CMS