I høst ble det klart at Hans Geelmuyden solgte seg ned i GK Gruppen og over nyttår sluttførte Geelmuyden avtalen med Paritee AS om overføringen av eierskapet i GKG. Geelmuydens siste år som styreformann ble og tidenes beste resultat for gruppen samlet.

Historisk år for Geelmuyden Kiese Gruppen

Leverte i 2021 sitt mest lønnsomme år, noensinne.

Publisert

– Vi har gode bidrag fra alle land, men særlig Danmark har hatt et veldig godt år. Byråinntekten mot 2020 holder seg flat, men lønnsomheten er betydelig forbedret. I årets fem første måneder er vi igjen tilbake i vekst og ligger så langt nærmere 20 prosent foran fjoråret – så alt ligger til rette for også et sterkt 2022, sier Jonas Palmqvist, styreleder i GKG i en pressemelding.

Byråomsetningen i Geelmuyden Kiese gruppen gikk ned med en million kroner til 144 937 000 kroner, men driftsresultatet økte fra 13,1 til 19,7 millioner kroner i 2021. Etter skatt ble resultatet på pluss 14,6 millioner kroner.

– I mitt siste år som styreformann for GK Gruppen er det særdeles tilfredsstillende, og passende, å levere tidenes beste GK resultat. Selv om jeg er glad i tall så er de det; bare tall. Langt viktigere er det som ligger bak; fornøyde kunder, prisvinnende arbeid og størknet konsulentsvette. Står du stille blir du skutt og vi løp godt i fjor, sier Hans Geelmuyden i pressemeldingen.

Geelmuyden Kiese Gruppen offentliggjorde nylig at Severin Roald overtar ledelsen av det norske kontoret, men også i de andre markedene er rekrutteringsaktiviteten høy.

– Bare i Sverige har vi hentet 15 nye ansatte så langt i år og har ingen planer om å roe ned. Vi ser daglig at det finnes et betydelig marked for et byrå med dyp kunnskap i spenningsfeltet mellom marked, politikk, kultur og næringsliv. Vi styrker oss langs alle akser og land og ser fram til å ønske en rekke spennende kolleger velkommen til høsten, sier Palmqvist

Powered by Labrador CMS