– Mah-Rukh har omfattende redaksjonell erfaring, noe som er verdifullt for våre kunder.

Mah-Rukh Ali går fra Nucleus til Geelmuyden Kiese

– Dette er en reise det er utrolig gøy å få være med på

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er stolt over at Geelmuyden Kiese tiltrekker seg ressurser som Mah-Rukh Ali og ser fram til å jobbe sammen med henne på PR, strategier, medietrening, krise og issues, sier GK-sjef Severin Roald til KOM24.

Tirsdag ble det kjent at Geelmuyden Kiese har hentet Mah-Rukh Ali fra Nucleus.

– Gøy reise

– Jeg har hatt to fine og lærerike år i Nucleus med veldig hyggelige kolleger. Men da denne utrolig spennende muligheten kom fra GK så ble det umulig å takke nei, sier Ali til KOM24.

– GK er en sterk merkevare, kjent for dyktige kommunikasjonsfolk, tempo og fart, og et stort miljø med faglig tyngde. I tillegg blir det moro å få være med på å utvikle byrået videre, sier hun.

Mah-Rukh Ali er journalist, spaltist, forfatter og foredragsholder. Hun har vært nyhetsanker i TV 2 i ti år, har vært redaktør i NRK, og har jobbet i Aftenposten, Dagbladet og Klassekampen og som fast spaltist i Dagens Næringsliv.

Hun har også vært kommunikasjonssjef i hjelpeorganisasjonen Care Norge.

Nå kommer hun fra Nucleus hvor hun har vært i nesten to år.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et stort, kompetent og solid fagmiljø. Det skjer så mye spennende i GK nå med store ambisjoner fra nye eiere. Dette er en reise det er utrolig gøy å få være med på, sier Ali.

I sin nye jobb vil hun jobb med medietrening, krise, omdømme, samfunnskommunikasjon og PR.

– Mah-Rukh har omfattende redaksjonell erfaring, noe som er verdifullt for våre kunder. Det å rekruttere senior-ressurser med tung presserfaring vil alltid være viktig for GK, sier Roald.

Medietrening

Han varsler at GK blant annet kommer til å bruke Alis erfaring til å satse mer på medietrening framover.

– Mah-Rukh har gjennom mer enn to tiår markert seg som en av de dyktigste journalistene i landet, og som en uredd og viktig stemme i norsk offentlighet, sier han.

Ali begynner i sin nye jobb den 14. september.

Det siste året har Geelmuyden Kiese fått nye eiere og ny norgessjef.

Selskapet har allerede hentet inn to nye seniorrådgivere i år: Hill & Knowlton-rådgiver Simen Johannesen og byråveteran Pål Drage.

Forrige uke kunngjorde byrået seks nyansettelser på junior- og rådgivernivå innen PR, innsikt og myndighetskontakt.

Geelmuyden Kiese varsler flere ansettelser dette og neste år.

Powered by Labrador CMS