Hanne Knudsen er Telenor Norges nye kommunikasjonsdirektør.
Hanne Knudsen er Telenor Norges nye kommunikasjonsdirektør.

Hanne Knudsen er ny kommunikasjons­direktør i Telenor Norge

Går fra Rema 1000 tilbake til Telenor.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Telenor i en pressemelding. onsdag morgen.

– Hanne kjenner Telenor godt og med hennes gode kommunikasjonsfaglige bakgrunn, brede jobberfaring og entusiasme vil hun ha mye å tilføre vårt sterke kommunikasjonsteam, sier Ragnhild Mathisen, leder for Corporate Affairs i Telenor Norge i pressemeldingen.

Knudsen har lang fartstid i Telenorkonsernets kommunikasjonsavdeling, blant annet som kommunikasjonsdirektør i Telenor Myanmar og global pressetalsperson for konsernet.

– Dette er en av Norges mest spennende kommunikasjonsjobber med utrolig mange muligheter og utfordringer. Jeg overtar stafettpinnen med en god dose ydmykhet og takknemlighet for tilliten jeg blir vist, sier Hanne Knudsen i pressemeldingen.

Knudsen har også omfattende kommunikasjonserfaring fra tiden før hun kom til Telenor, både internasjonalt og i Norge. Knudsen kommer fra stillingen som leder for kommunikasjon i Rema 1000 Norge.

Samtidig med at ny kommunikasjonsdirektør er på plass, styrker Telenor den kommunikasjonsfaglige siden på samfunnsansvar og sikkerhet. Julie Hæhre er tilsatt som informasjonssjef med spesielt ansvar for dette feltet, melder Telenor i samme pressemelding.

Powered by Labrador CMS