Lene Mykjåland ny kommunikasjons­rådgiver i NRK

NRK henter Lene Mykjåland til markeds- og kommunikasjonsavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Lene Mykjåland er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i markeds- og kommunikasjonsavdelingen fra 8. august. Mykjåland har de siste fem årene jobbet som rådgiver og kundeansvarlig i Hill+Knowlton. Her har hun jobbet både strategisk, kreativt og operativt med kommunikasjon, på tvers av ulike sektorer. Hun har bachelor i kultur og kommunikasjon fra UiO.

– NRK har alltid stått høyt i kurs hos meg. Over mange år har de vist seg å være progressive, samtidig med å forvalte et viktig samfunnsoppdrag på en solid og tillitsfull måte. Nettopp denne kombinasjonen av å gjøre både mye gøy og mye viktig er særlig forlokkende, og jeg gleder meg veldig, sier Mykjåland i en pressemelding.

Mykjåland er tidligere toppfotballspiller og har blant annet representert Røa IL og LSK Kvinner i Toppserien. Hun har tidligere jobbet som fotballekspert for TV2.

– Vi gleder oss til å få Lene med på laget. Hun er en dyktig og nytenkende kommunikasjonsrådgiver som med sin solide erfaring og tydelighet vil bidra sterkt med å synliggjøre NRKs oppdrag og innhold, sier redaksjonsleder Nathalie Sprus.

Powered by Labrador CMS