Salima Breie Jobarteh, Head of PR i JCP PRAD.

SOMMERPRATEN

Skal på Roskilde for første gang: Gleder seg til Foo Fighters og naturvin

Salima avslører hvilke realityprogrammer hun aldri ville vært med på.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Salima Breie Jobarteh, Head of PR i JCP PRAD, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Jeg skal for aller første gang på Roskilde Festivalen! Gleder meg til å se både SZA, Tems, J Hus og Foo Fighters. Ellers håper jeg på nydelig vær og en klassisk Oslo-sommer med sykkel som transportmiddel, bading og naturvin. Boken «Den lille, store Tinderkokeboken» skrevet av min venn Helge skal selvfølgelig leses ferdig!

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Oi! Har mange. Det må være hvert år Harry Potter-bøkene kom ut. Husker jeg var på hytta, trakk en feltseng ut i hagen og storkoste meg med den siste boken. Lykke! Ellers er det alle somrene jeg har bladet rundt i Oslo med min bestevenninne Aggs og endte opp på Frognerbadet. Husker dere da det kostet 15kr for inngang?!

– Favoritt-is gjennom tidene?

– 1 kule jordbærsorbet og en 1 kule sjokoladeis i kjeks, takk!

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden.

– Det viktigste for meg er at JCP PRAD fortsetter å levere det beste vi kan!

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– «Is this even a city» av Visit Oslo. Som en stolt Osloborger traff den meg skikkelig. Nydelig filmet og regissert, kudos til News Lab. Det er også en fin påminnelse for oss som har vokst opp her, om hvor mye byen (endelig) har utviklet seg. «Oslo Oslo du er så liten til å være så stor!»

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i din bransje?

– Ta utgangspunkt i dine ferdigheter, interesser og ikke minst hva du synes er gøy å gjøre når du ser etter arbeidsplass. Det er også viktig å finne et sted med et godt miljø, en god kultur og at det er et sted du kan utvikle deg.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Å herregud. De programmene det IKKE hadde blitt er 71 Grader Nord, Farmen, Kompani Lauritzen! Hadde lett blitt med på Skal Vi Danse.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS