YX Norge er nettopp blitt enige med Norges Skiskytterforbund om en ny samarbeidsavtale. Samtidig går selskapet inn og blir hovedsponsoren til Johannes Thingnes Bø.

YX blir hovedsponsoren til Johannes Thingnes Bø

Skiskytteren vil ikke inn på den årlige verdien av avtalen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Onsdag opplyser YX Norge at de er blitt enige med Norges Skiskytterforbund om en ny samarbeidsavtale. Samtidig blir selskapet hovedsponsoren til Johannes Thingnes Bø.

Det opplyses i en pressemelding onsdag.

Samarbeidet mellom YX og Norges Skiskytterforbund startet høsten 2017. Nå er partene klare for en ny og større avtale, fra 2021 til 2026.

– Vi har jobbet med Norges Skiskytterforbund siden 2017, og vi har blant annet latt oss inspirere av et felles verdigrunnlag. I YX har vi stor tro på kraften i gode forbilder med solide holdninger og verdier, og landslagsutøverne bekler forbilderollen på en utmerket måte, sier daglig leder Thor Kristian Korsvold i YX Norge i pressemeldingen.

Det er markedssjef Magne Haugland som skal være bindeleddet mellom YX og skiskytterne. YX Norge går også inn som hovedsponsor for Johannes Thingnes Bø. Denne avtalen løper fra 1. mai 2021 til og med OL i 2026.

– YX blir med dette min hovedsponsor. Jeg har lært YX å kjenne som et positivt og offensivt selskap, og det blir spennende å dele erfaringer når det gjelder holdninger og verdier som fremmer mestring, prestasjoner og arbeidsglede både i næringsliv og idrett. Jeg er veldig stolt over det vi nå går i gang med, sier Thingnes Bø i samme melding.

Skiskytteren vil ikke inn på den årlige verdien av avtalen, men opplyser om at det er hans klart største sponsoravtale.

Powered by Labrador CMS