Art Director i Anorak Sollin Sæle får høre det fra Oskar Westerlin i sommerens siste kjøleskapsrating.
Art Director i Anorak Sollin Sæle får høre det fra Oskar Westerlin i sommerens siste kjøleskapsrating.

Kjøleskapet

TikTok-stjerne «rater» kjøleskapet til Cannes-bronsevinner

Oskar Westerlin om kjøleskapet til Art Director i Anorak, Sollin Sæle. – Det er noe lumpent tilbehør som ser ut til å henge igjen fra Tacofredag.

Publisert
@kom24.no

@oskarwesterlin rater det fjerde og siste kjøleskapet til kommunikasjonsfolket. I dag er det Sollin Sæle☀️##fyp ##kommunikasjon

♬ original sound - Kommunikasjonsvisa_KOM24

I sommer har TikTok-kjendis Oskar Westerlin ratet kjøleskapene til folk i kommunikasjonsbransjen for KOM24. Et av hans kjennetegn på den populære appen er å vurdere folk sitt kjøleskapsinnhold.

– Å markedsføre meg selv er jobben min, så kommunikasjon og markedsføring er naturlig nok noe som interesserer meg. Å rate kjøleskap tror jeg aldri jeg får nok av, så å bidra hos KOM24 er bare gøy, sier Westerlin til KOM24.

Kommunikasjonsbransjen har fått gjennomgå i sommer, og nå er det fjerde og siste kjøleskapet ratet.

Prisvinnende Art Director

Sist ut er Art Director i Anorak, Sollin Sæle. Hun har blant annet stukket av med to bronse-plasseringer i verdens største prisfest for reklamebransjen, Cannes Lions.

Prisen vant for aksjonen@BeholdOslo. I fjor høst fikk innbyggerne i Thorvald Meyers gate i Oslo oppleve at det en natt hadde blitt hengt opp plakater i ulike varianter rundt om de små butikkene.

Målet var å minne innbyggerne om å hjelpe de mindre butikkene, dersom de skulle overleve pandemien.

Rester fra tacofredag

I kjøleskapet til Sæle finner man både øl, ketchup, egg og melk. Men ellers så er det relativt tomt kjøleskap.

– Jeg stusset litt da jeg så kjøleskapet. For dere Art Directors spiser ikke noe eller? Det er særdeles lite av spiselig mat her. Noe lumpent tilbehør som ser ut til å henge igjen fra Tacofredag, påpeker Westerlin om dagens kjøleskap.

Kontoen til Westerlin har nesten 4000 TikToks, der lager han underholdning av alt fra et morsomt reklameskilt, reklame med skrivefeil, trening eller innhold i et kjøleskap.

Powered by Labrador CMS