F.v. Paul Grønseth, Stian Norheim, Vegard Moberg, Magnus Strømnes Bøe og nyansatte Peter Tilling, utgjør SEO-avdelingen i Rocket.
F.v. Paul Grønseth, Stian Norheim, Vegard Moberg, Magnus Strømnes Bøe og nyansatte Peter Tilling, utgjør SEO-avdelingen i Rocket.

Ny partner og konsulent til Rocket

– Et rent toppa A-lag av markedsføringseksperter.

Publisert

Med nesten 30 års erfaring fra bransjen, og sist fra Reprise Digital, ønsker Rocket Peter Tilling, velkommen som seniorkonsulent.

Han er siste tilskudd i SEO-avdelingen, som ledes av Vegard Moberg.

– Jeg har fulgt med på Rocket en stund, men da jeg ble kjent med at alle er medeiere ble jeg veldig interessert. Etter samtaler med leder for SEO, var det lett for meg å gå videre i prosessen, sier Tilling, i en pressemelding.

Rocket:

Markedsføringsbyrå Rocket er en del av NOVA-gruppen, og tilbyr performance marketing og rekruttering av markedsføringspersonell. Fokusområder er digital strategi og forretningsutvikling, annonsering, SEO, CRO og datainnsamling & innsikt.

NOVA består i tillegg av selskapene Epinova, Point Taken, Northern Beat, Novanet, Novacare, Novalab, Egde, Dekode, Pineberry, Singular Studios, Fyr, Cloud Nine og InFunnel.

Knallsterk

Noe SEO-leder Moberg, er strålende fornøyd med.

– I Peter har vi en knallsterk seniorkonsulent som kan lede oppdrag og videreutvikle kunder til nye høyder, sier han.

Rocket-teamet var ikke ukjent for Tilling.

– Jeg har jobbet med Stian (Norheim) før, og kjenner til Vegard (Moberg) og Magnus (Strømnes Bøe). Paul (Grønseth) har jeg blitt godt kjent med i prosessen og det er klart at det å gå til et så sterkt og erfarent SEO-miljø, var viktig for meg. Det er mye som skjer innen SEO nå, legger han til.

Sikter mot 20 millioner i 2023

Rocket har lagt ambisiøse planer for 2023, og sikter mot 20 millioner kroner i omsetning for dette året. Målet er en dobling opp mot fjorårsomsetningen, som endte på 9,3 millioner kroner.

– Vi er litt over budsjett i de fire første månedene. Jeg tror det er få som er optimistiske med anslagene for året, men vi er i vekst og det ser bra ut, sier daglig leder, Strømnes Bøe.

Han innrømmer at det ikke er et enkelt mål de har satt seg.

– Men det skal vi få til. Med Peter fortsetter vi strategien om et rent toppa A-lag av dyktige markedsføringseksperter.

I april hentet markedsføringsbyrået inn Sophie Iuel, og Tilling begynte denne måneden.

– Vi fortsetter rekrutteringsarbeidet, slår Strømnes Bøe fast.

Powered by Labrador CMS