– Med hennes erfaring og kunnskap, er vi trygge på at vi har det beste teamet innen annonsering i hele Norge, sier leder for annonsering i Rocket, Vegard Rohde Garder, om Sophie Iuel som både blir partner og seniorkonsulent i byrået.

Sophie Iuel blir medeier i Rocket: – Et viktig karriereløft

Kommer fra GroupM som Programmatic Video Lead.

Publisert

– Jeg er veldig glad for å ta plassen rundt bordet som partner og seniorkonsulent i Rocket. Dette har jeg gledet meg til siden signering før jul, sier Sophie Iuel, i en pressemelding.

Rocket:

  • Rocket er et markedsføringsbyrå i NOVA-gruppen, som tilbyr performance marketing og rekruttering av markedsføringspersonell.
  • NOVA består i tillegg av selskapene Epinova, Point Taken, Northern Beat, Novanet, Novacare, Novalab, Egde, Dekode, Pineberry, Singular Studios, Fyr, Cloud Nine og InFunnel.

Med Iuel inn som partner og seniorkonsulent innen annonsering og partner, styrker markedsføringsbyrået sin programmatisk kompetanse.

– Med hennes erfaring og kunnskap, er vi trygge på at vi har det beste teamet innen annonsering i hele Norge, og vi gleder oss til å se hva vi kan oppnå sammen, sier leder for annonsering i Rocket, Vegard Rohde Garder.

Iuel kommer sist fra stillingen som Programmatic Video Lead i GroupM, og har i tillegg erfaring fra Dentsu og All Digital. Hun stiller med mer enn ti års erfaring innen programmatisk annonsering, og rykker direkte opp som partner i byrået.

– Det å bli medeier er også et viktig karriereløft for meg, sier Iuel.

Hun mener det aldri har vært viktigere å effektivisere mediekjøpene – ettersom mange mediebudsjetter blir mindre.

– Programmatiske kjøp gjør dette mulig, og vil derfor fortsette å kapre andeler fra tradisjonelle direktekjøp. Rekkevidden på on-demand kanaler fortsetter å øke, og det gjør varelageret som tilbys programmatisk også. Podkast og online video i nye formater øker her, og vil bli en essensiell del av mediemiksen for å nå nesten alle målgrupper fremover.

Rocket teller nå ti ansatte, og med Iuel på laget sikter byrået inn mot en dobling i omsetning for 2023, avslører daglig leder, Magnus Strømnes Bøe.

– Det er godt å se at vi følger planen. Fjorårets budsjettnivå ble innfridd og rekruttering av nye medarbeidere går som vi har tenkt.

Powered by Labrador CMS