Petter Stordalen lastet nylig ned TikTok, og er begeistret for appen.
Petter Stordalen lastet nylig ned TikTok, og er begeistret for appen.

MENINGER:

Hvorfor er jeg på TikTok?

«Det undrer meg litt at en mann på 60 er noe særlig interessant for «kidsa» å følge med på, men jeg synes det er fantastisk hyggelig at jeg når ut der», skriver Petter Stordalen.

Publisert

I vår opprettet jeg TikTok-konto i en alder av 60 år. De som abonnerer på «Vi over 60» mener at dette kanskje er et litt desperat forsøk på å virke og være ung, men jeg kan berolige med at det ikke er forklaringen. 

«Har du fått deg sånn TokkTokk-konto?», spurte en jevnaldrende meg. 

TikkTakk, TokTok eller TikTok - det spiller ikke så stor rolle. Men det er noe av det smarteste jeg har gjort på lenge. Jeg kommer tilbake til hvorfor.

Og gjett hvem som nå, for fire dager siden, også er kommet på TikTok? Selveste Arne Brimi! Og han har fått over 16 000 følgere på fire dager. Og vet dere hva han snakker om? Norsk tradisjonsmat! Jeg bare elsker det. Arne er helt sjef.

Hvorfor er jeg på TikTok? Det er jo liten tvil om at dette er stedet unge mennesker konsumerer innhold. Det er et sted der det går an å være aktuell. Der det går an å være fremoverlent og by på seg selv. Og være ganske mye friere enn på andre sosiale kanaler.

Det er rett og slett et sted der er mulig å tenke nye tanker i stedet for å omgruppere de tankene man allerede har.

De første to ukene jeg var på TikTok, fikk jeg en ny følger hvert eneste minutt, døgnet rundt, og jeg hadde over 2 millioner visninger de første 20 dagene. 

Det undrer meg litt at en mann på 60 er noe særlig interessant for «kidsa» å følge med på, men jeg synes det er fantastisk hyggelig at jeg når ut der. 

Og nå også Arne Brimi - i videoer med løk, gulrøtter og potet

Lær kidsa koking!

Dette innlegget ble først publisert på Petter Stordalens LinkedIn-profil, og er gjengitt med tillatelse.

———————————————-

Dette er et meningsinnlegg, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i KOM24? Send ditt innlegg til meninger@kom24.no.

Powered by Labrador CMS