Dentsu byrået Merkle og 2021.Ai har inngått et strategisk partnerskap
Dentsu byrået Merkle og 2021.Ai har inngått et strategisk partnerskap

Merkle inngår AI-partnerskap

Dentsu byrået Merkle og 2021.Ai har inngått et strategisk partnerskap for å bistå selskaper i å maksimere fordelene med AI.

Publisert

– I dag må organisasjoner integrere, eller i det minste være klar over, behovet for å etablere en grad av beskyttende mekanismer og risikostyringsprosesser på grunn av AI sin natur. Den utvikler seg raskt, noe som krever forståelse og en solid teknologisk plattform, sier Mikael Munck, CEO og grunnlegger av 2021.AI i en pressemelding.

Flere selskaper vurderer eller har tatt i dette i bruk fordi AI tilbyr en rekke muligheter for å forbedre operasjonell effektivitet, forbedre tjenester og utvikle innovative digitale produkter. 

Likevel er AI fortsatt et relativt nytt område for mange organisasjoner, som både krever riktig ledelse og styring for å redusere risikoer. 

I løpet av den siste måneden har Merkle og 2021.AI lagt ut på en turné over hele Nord-Europa for å vise frem kombinert ekspertise innen AI gjennom store språkmodeller (LLM).

– Vi er veldig glade for å ha slått oss sammen med en av verdens ledende eksperter innen AI-styring. Sammen kan vi hjelpe kunder med alle de spennende mulighetene innen AI, samtidig som vi holder øyne på mulige risikoer også, sier Bobby Hollingsworth, Chief Growth Officer i Merkle NE.

Powered by Labrador CMS