Ahead-byrået Nova Vista med storsatsning; henter Stine Langehaug og Stig Bjølbakk.

Stjerneduo til Ahead-byrået Nova Vista

– To svære fjær i hatten at disse kanonene velger oss, sier Kjetil Botten Skogly

Publisert Sist oppdatert

Nova Vista har hentet inn Stine Langehaug som ny Byråleder og Stig Bjølbakk i en nyopprettet stilling som Kreativ leder. 

Tidligere byråleder i Nova Vista Espen Hermansen går nå over i en ny rolle med ansvar for kundeutvikling på tvers av Ahead-konsernet.

Det kommer fram i en pressemelding. 

Landets største merkevarer

– Stine sin track-record som byråleder gjennom nærmere 10 år i SMFB Factory er intet mindre enn enormt imponerende. Stig, som er en av Norges aller mest premierte kreatører gjennom tidene vil gjøre Nova Vista til en enda mer attraktiv samarbeidspartner for eksisterende og nye kunder, sier leder for Ahead, Kjetil Botten Skogly.

Langehaug har stor tro på posisjonen Nova Vista allerede har, og synes det ligger en spennende mulighet i å bygge videre på å møte kunden i en enda større del av kundereisen. 

– Nova Vista har en imponerende kundeliste med mange av landets aller største merkevarer, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på veien videre sammen med de flinke folkene i Nova Vista og resten av kompetanseenhetene i Ahead, sier hun. 

Dette er en ny del av faget for Bjølbakk, en utfordring han velger å se positivt på. 

– Med så mange «regler» og teorier som har dukket opp i mer tradisjonell reklame opplever jeg at Nova Vistas fagfelt som et av de siste fristedene for å virkelig kunne tenke utenfor boksen, sier han og fortsetter: 

– Det er bare å se på Promo & Activation kategorien i Cannes, det er her du finner de mest spennende jobbene i verden.

Powered by Labrador CMS