Heidi Karethe Lisle, Aleksander Schipper, Julie Sand Fuglum og Mari Dyrkorn Tjora i NoA Ignite.

NoA Ignite med nyansettelser

Aleksander Schipper ansettes i rollen Seniordesigner, mens Mari Dyrkorn Tjora går inn i rollen Principal Designer. 

Publisert Sist oppdatert

NoA Ignite vokser og imøtekommer økende etterspørsel etter tverrfaglig kunnskap.

Det melder konsulentselskapet selv i en pressemelding. 

Lang erfaring fra reklamebransjen

Mari Dyrkorn Tjora har lang erfaring med kommunikasjon og design, med bakgrunn som inkluderer ledelse av kommunikasjon og innsikt hos LOOP, stiftelsen for kildesortering og gjenvinning.

Hun er tidligere partner hos Circus Reklame og Design, hvor kommersiell teft har vært nøkkel.

– Å kunne tilby kunder en stødig kundereise der vi i NoA Ignite kan dra veksel på allsidighet og tverrfaglig kompetanse tilfører både faglig tyngde og kreativitet til våre prosjekt. Dette gjør at vi kan utvikle spennende produkter og tjenester som er solide, som har god levetid og ikke minst med en stor menneskelig verdi, forteller Dyrkorn Tjora i pressemeldingen.

Mari Dyrkorn Tjora og Aleksander Schipper i NoA Ignite.

Hun sier at hennes lange erfaring fra reklamebransjen er noe hun gleder seg til å ta med i sine nye oppgaver og kundeengasjement.

– Å bli utfordret innenfor designmetodikk gjennom å i større grad utforske feltet og benytte det i praksis er noe jeg ser fram imot. Jeg setter pris på å være del av et større team der alle vil nå et felles mål, løfter hverandre og strekker seg etter det samme, utdyper hun.

Merkevareløft

Aleksander Schipper har erfaring fra ulike designroller som konsulent, og fra startup-bedrifter. Han har jobbet med merkevarer som blant andre Tine, Statens vegvesen og Sparebank 1. 

– Å komme fra startup-verden gjør at man raskt lærer å ta 360 backflip i enhver situasjon. Men å være del av et større team, er en klar fordel for kunden, hvor de ikke bare forholder seg til én konsulent, men en hel gjeng med dyktige folk.

Schipper ser fram imot å jobbe med spennende kundeprosjekt og å kunne bidra til dokumentert nytteeffekt som inkluderer gode relasjoner underveis.

– Å bli en integrert del av kundens operative drift gjennom bærekraftige løsninger og gode relasjoner er noe jeg setter pris på og gleder meg til å bli en del av, forteller han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS