Hill+Knowlton styrker seg på kreativitet og bærekraft og henter inn Ragnhild Heggem Fagerheim, som spesialrådgiver.
Hill+Knowlton styrker seg på kreativitet og bærekraft og henter inn Ragnhild Heggem Fagerheim, som spesialrådgiver.

Hill+Knowlton henter ny spesialrådgiver: – Det tok vel ti sekunder før jeg bestemte meg

– Det er full match med områder vi er tungt inne på.

Publisert Sist oppdatert

Hill+Knowlton tar sats og styrker seg innen kreativitet, employer branding og bærekraftskommunikasjon, med ansettelsen av Ragnhild Heggem Fagerheim.

Hun begynner i rollen som spesialrådgiver, og kommer sist fra det rådgivende ingeniørselskapet COWI, hvor hun gjennom sju år har hatt et særlig ansvar for kreative konsepter, kampanjer og bærekraftskommunikasjon.

– Det tok vel rundt ti sekunder før jeg så hva som bodde i henne og bestemte meg for at vi ville ha henne på laget, forteller administrerende direktør i Hill+Knowlton, Andreas Wabø, i en pressemelding.

– Full match

De siste årene har COWI vunnet flere priser for arbeidet de har gjort med kampanjer og employer branding. De har også høstet anerkjennelse for bærekraftskommunikasjonen sin, og hatt stor suksess med flere av rekrutteringskampanjene sine.

– Hun kommer inn med inngående kunnskap om bygg- og anleggssektoren, energi og industri, samt klima, miljø og grønn omstilling. Det er full match med områder vi er tungt inne på, og vil vokse enda mer innenfor.

Wabø ser at markedet særlig etterspør employer branding-kompetanse.

– Kunnskapsbedriftene vokser, men mange har for få hender til å lykkes med oppgavene de har foran seg – særlig innen grønn omstilling. Hvis vi kan hjelpe bedriftene med å skille seg ut fra konkurrentene og å finne deres unike plass i markedet, kan vi gjøre en forskjell.

Ble umiddelbart begeistret

For Fagerheim var ikke valget av ny arbeidsgiver tilfeldig.

– Hill+Knowlton er på en utrolig spennende reise. Under min første samtale med Andreas, ble jeg umiddelbart begeistra for visjonen han har for selskapet og energien hans på veien dit. Nå gleder jeg meg til å hjelpe gamle og nye kunder med å lykkes, forteller Heggem Fagerheim.

Det er heller ikke hennes første møte med Hill+Knowlton.

– Faktisk har storparten av mine tidligere kolleger bakgrunn fra nettopp Hill+Knowlton. Måten de har kombinert strategi, kreativitet og samfunnsforståelse i alt de gjør har imponert meg. Det har jeg fått bekrefta i løpet av min første uke her.

Hun gjenforenes blant annet med tidligere kollega Ole Emil Johnsen, som er seniorrådgiver i Hill+Knowlton.

– Ragnhild er en rådgiver med sterk gjennomføringskraft, en garantist for god stemning og hun er god til å identifisere, skape og utvikle engasjerende kommunikasjonskonsepter. Hun har et sterkt samfunnsengasjement og er glad i å «nørde», noe som gjør at hun raskt setter seg inn i nye problemstillinger, sier Johnsen.

Powered by Labrador CMS