Ingvild Fylling har vært journalist og dekket kommunikasjonsbransjen, nå blir hun selv en del av bransjen.
Ingvild Fylling har vært journalist og dekket kommunikasjonsbransjen, nå blir hun selv en del av bransjen.

Var med på å starte KOM24 – nå er Ingvild klar for Hill+Knowlton

Ingvild Fylling (25) var med å starte kommunikasjonsbransjens egen nettavis. Nå skal hun finne de gode historiene i Hill+Knowlton.

Publisert Sist oppdatert

I fjor høst var hun praktikant i byrået. Etter endt internship, passet administrerende direktør Andreas Wabø på å sende jobbtilbudet.

– Ingvild imponerte stort da hun var i praksis hos oss. Hun satte seg raskt inn i saker, hadde god nyhetsteft, var nysgjerrig og god til å stille de rette spørsmålene. I tillegg er hun veldig opptatt av å lære og utvikle seg. Det er essensielt som rådgiver, sier Wabø i en pressemelding fra byrået.

Fyller på med seniorkompetanse

Fylling har en bachelor i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania og fullfører denne våren en master i politisk kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. 

Den siste tiden har Hill+Knowlton fylt på med seniorkompetanse. Bare de siste månedene har de ansatt Vibeke Hauge, Linn Marie Hammernes og Ragnhild Heggem Fagerheim. 

Samtidig er det viktig å bygge opp talentene, forteller Wabø.

– Driven, læreviljen og nysgjerrigheten som jeg ser i Ingvild, er essensiell i bransjen vår. Hun er tydelig, uredd og tør å mene. Vi ser et stort potensial i henne.

Hun har blant annet jobbet som journalist i Medier24 og i TV 2. I tillegg var hun med å starte nettavisen KOM24 – en erfaring som kommer godt med som prosjektleder. 

– Viktig erfaring

– Ettersom jeg var den første ansatte journalisten fikk jeg være med å bygge opp avisen fra starten av. Det var lærerikt på mange måter. Å vite hvordan man skal treffe og engasjere en målgruppe, er en viktig erfaring når du skal hjelpe selskaper å vokse, sier Fylling i pressemeldingen.

Nå ser hun frem til å hjelpe Hill+Knowltons kunder med det samme.

– Her drar vi virkelig på kompetansen fra hele byrået og jobber tett sammen for å oppnå gode resultater. Jeg gleder meg til å finne viktige og engasjerende historier hos selskaper og organisasjoner, og løfte dem opp på samfunnsnivå.

Powered by Labrador CMS