Anette Neller er ny prosjektleder i TRY Råd.

Anette Neller går fra Elg til TRY Råd

Neller vil som prosjektleder i TRY Råd jobbe med å gjennomføre kampanjer, strategiprosesser og merkevarebygging for flere av de største kundene på huset.

Publisert Sist oppdatert

Med kunder som stadig har behov for en bredere oppgaveløsning innen teknologi og kommunikasjon så er det behov for prosjektledere som kan håndtere hele bredden.

– Vi er overbevist om at Anettes allsidighet og brede erfaring fra bransjen er midt i blinken for å lede prosjekter i TRY Råd, sier Kristine Eikenes, assisterende daglig leder i TRY Råd, i en pressemelding.

Anette Neller kommer fra sin tidligere jobb som prosjektleder i SoMe-byrået Elg. I tillegg har hun vært senior prosjektleder og rådgiver i Dentsu X, og har flere års erfaring med å lede prosjekter og kampanjer på tvers av innholdsproduksjon og mediekjøp.

– Det er en kjempefordel at våre prosjektledere har kunnskap og erfaring med å lede en rekke prosjekter på tvers av teknologi- og kommunikasjonsområder. Vi jobber generelt mye på tvers av fagretninger og skal til enhver tid løse sammensatte problemstillinger for våre kunder, sier Eikenes.

Neller har akkurat rukket å starte opp i TRY Råd.

– Jeg har alltid vært veldig imponert over TRYs evne til å finne kreative og gode løsninger på komplekse problemstillinger i kommunikasjonsfaget. De er rett og slett ekstremt gode på tydelig og effektfull kommunikasjon, og det er noe jeg liker å jobbe med, sier Neller.

Neller vil som prosjektleder i TRY Råd jobbe med å gjennomføre kampanjer, strategiprosesser og merkevarebygging for flere av de største kundene på huset.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i TRY Råd, og opplever at det er et spennende og fremoverlent kommunikasjonshus som aktivt ser etter nye muligheter for å kombinere kreativitet med teknologi, sier Neller.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS