Bjarte Eikeland blir finansdirektør i Media Bergen
Bjarte Eikeland blir finansdirektør i Media Bergen

Bjarte Eikeland blir finans­direktør i Media Bergen

Går fra Brann og får nyopprettet stilling.

Publisert

Eikeland kommer fra stillingen som økonomisjef i Sportsklubben Brann der han har vært siden september 2017. Dato for overgangen er ikke klar, men planen er at Eikeland er tilgjengelig for Media Bergen fra 1. juni.

Det melder Media Bergen i en pressemelding.

– Jeg gleder meg skikkelig til å møte nye kollegaer og ta fatt på de nye arbeidsoppgavene når den tid kommer. Jeg er glad for at de ønsket meg og min kompetanse i teamet sitt, sier Eikeland i pressemeldingen.

Han har jobbet i Brann i seks år.

– No brainer

– Nå ser jeg frem til å gå på kamp som supporter, sier han.

Både konsernsjef Tina Stiegler og Ove Grønnevik er full av lovord om Eikeland.

– Det var en no brainer, sier Ove Grønnervik i pressemeldingen.

– Bjarte Eikeland er god med tall og god med folk. Den kombinasjonen passer veldig godt hos oss. Vi har alltid søkelys på effektivisering av driften for å øke lønnsomheten, og vi skal gjøre det samtidig som vi tar vare på de ansatte og har et godt arbeidsmiljø. Både ansatte og kunder skal ha det godt i og rundt Media Bergen-selskapene, sier han.

– Gleder meg til samarbeidet

Media Bergen eier ca 30 ulike selskaper, blant annet Per Høj, Respons Analyse, Digitroll, Foll, Filmreaktor og kommunikasjonshuset Apriil.

Apriil er den største enheten med 12 ulike selskaper og med tilstedeværelse i Bergen, Oslo og Stavanger.

– Han vil bli involvert i hele driften, blant annet det kommersielle, strukturelle og finansielle. Bjarte Eikeland får veldig gode skussmål både faglig og menneskelig, og jeg gleder meg til samarbeidet, sier Stigler.

Powered by Labrador CMS