Knut Erik Dahle, Event Manager i NPG og Janette Haukland, CCO i NPG.

NPG henter ny event-sjef fra Nor-Shipping

Merkevarebyrået, NPG, henter Knut Erik Dahle som ny leder for selskapets eventavdeling.

Publisert

NPG fortsetter å vokse og utvider sin tilstedeværelse innenfor merkevareaktivering. 

– Knut Erik Dahle vil spille en avgjørende rolle i å ytterligere styrke vår posisjon som en ledende aktør, skriver merkevarebyrået i en pressemelding. 

Dahle har erfaringen og den strategiske tilnærmingen for å utvikle eksisterende og nye markeder. Hans rolle vil være å utvikle avdelingen, B2B prosjekter og ikke minst bidra med sin ekspertise inn i NPGs forretningsområder.

– Vi har ambisiøse mål for eventsatsingen og Knut Eriks tilnærming til event og markedet vil være en sterk bidragsyter til strategisk utvikling av området og innholdstjenester, sier CEO i NPG, Stig Kristiansen.

Stor konkurranse i markedet

Dahle kommer fra rollen som Head of Conference and Event for shippingmessen Nor-Shipping, en av de største internasjonale messene innen maritim sektor.

Dahle har i tillegg omfattende erfaring fra eventmarkedet som inkluderer flere år i ulike stillinger hos eventbyrået JCP Nordic.

– NPG har den mest spennende tjenesteporteføljen i Norge og en lidenskap for merkevareopplevelser som skaper merverdi for kunden. Det er stor konkurranse i markedet, men jeg er sikker på at vi har det som skal til for å skille oss ut og levere over det som forventes, forteller Dahle. 

– Jeg gleder med til å være med å utvikle et event-team som kan tilby en totalløsning både når det gjelder opplevelse- og merkevarebygging, fortsetter han.

NPG leverer prosjekter til noen av de aller største merkevarene i Norge og internasjonalt. I tillegg arbeider de målrettet innen flere tjenesteområder, som TV-produksjon, kommunikasjon og merkevarebygging, og har ambisjoner om å vokse i flere spennende sektorer.

– Vi opplever at markedet er i sterk vekst i våre sektorer, og det er en spennende tid vi går i møte. Fra min rolle som daglig leder i Sponsor og Eventforeningen, har jeg kjennskap til Knut Erik og hans viktige bidrag på å utvikle Nor-Shipping, sier Janette Haukland, CCO i NPG.

– Derfor er jeg veldig glad for å ha fått han på laget for å styrke vår eventavdeling. Vi ønsker han velkommen 9. oktober, avslutter hun. 

Powered by Labrador CMS