«Helsedebatten» ledes av tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen, som nå er partner i Kruse Larsen, og Mette Nilstad som leder byråets helsesatsing.
«Helsedebatten» ledes av tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen, som nå er partner i Kruse Larsen, og Mette Nilstad som leder byråets helsesatsing.

Kruse Larsen og Pressure styrker sin satsing på helse med ny podkast

Podkasten ledes av partner Bjarne Håkon Hanssen i Kruse Larsen og Mette Nilstad som leder byråets helsesatsing.

Publisert

I høst varslet Kruse Larsen en helsesatsing, og det Kruse Larsen-eide byrået Pressure har også ansatt kompetanse for å styrke denne satsingen.

Fredag lanserte byråene podkasten «Helsedebatten», opplyses det om i en pressemelding.

Podkasten ledes av tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen, som nå er partner i Kruse Larsen, og Mette Nilstad som leder byråets helsesatsing.

Den første gjesten i den første episoden, som ble lansert på ettårsdagen for nedstengningen av Norge, er helse- og omsorgsminister Bent Høie.

I episoden forteller Høie om hvordan det har vært å være sjef for hele Helse-Norge gjennom ett år med pandemi og hvorfor han har endret syn på ruspolitikken her i landet.

– Helsedebatten skal være en podkast hvor gjestene får anledning til å snakke ut. Et sted hvor de skal slippe å forholde seg til korte talepunkter som ofte er typisk for debattprogrammer, sier Hanssen i meldingen.

Det opplyses om at nye episoder skal lanseres hver uke, og neste gjest på programmet er kvinnen som etter all sannsynlighet blir Fremskrittspartiets neste leder: Sylvi Listhaug.

– Vi gleder oss til å invitere politikere, byråkrater, representanter fra helsenæringen og andre som er opptatt av helsepolitikk, sier Nilstad.

Podkasten er tilgjengelig i Spotify, Apple Podcast og alle andre steder hvor man finner podkaster.

Powered by Labrador CMS