Anders Muurman Holm, Carina Lladò og Camilla Kim Kielland.

Carina Lladò går til Morgenstern: – Sirkelen er sluttet

Prøvde i sin tid å kuppe byrået.

Publisert Sist oppdatert

Carina Lladò begynte denne uken som strategisk rådgiver i Morgenstern – et byrå hun har en uvanlig historikk med.

– For flere år siden, i rollen som konstituert daglig leder i Nord DDB, forsøkte vi å kuppe hele etableringen av Morgenstern. Målet var å få gjengen til å begynne i Nord DDB isteden, men jeg er glad de fulgte planen og etablerte det som nå er blitt et av Norges aller beste kommunikasjonsmiljøer.

– Sirkelen er sluttet og nå er jeg skikkelig glad for å bli en del av Morgenstern, sier Lladò, i en pressemelding.

– Et verdifullt tilskudd

Hun har de siste fire årene vært rådgiver i Publicis Kitchen, der hun det siste året har vært nordisk kundeansvarlig for Elkjøp. Før det jobbet hun som rådgiver for blant annet dagligvarekjeden MENY, og hun har også erfaring fra byråene SDG, McCann og Dist.

– Selv om iveren står i taket over endelig å være i gang i Morgenstern, er det viktig for meg å presisere at jeg har hatt inspirerende og lærerike år i Publicis Kitchen, med fine kunder og kunnskapsrike kollegaer. Jeg ønsker dem alt godt videre.

Byråleder i Morgenstern, Camilla Kim Kielland, ,beskriver som en førjulsgave de har ventet lenge på.

– Rekruttering er noe av det aller viktigste vi gjør, og fordi vi er et transparent og mellomstort byrå med flat struktur er det viktig at hver eneste ansatt er en faglig og kulturell match. Med Carina på laget styrker vi vår strategiske kompetanse, og vår kapasitet totalt sett – ikke minst på newbiz-fronten. I tillegg er hun veldig hyggelig og kul, så også sosialt vil hun være et verdifullt tilskudd i byrået, legger Kielland til.

Har tro på 2023

Morgenstern teller i dag 27 faste ansatte, med kjernekompetanse innen kreativitet, strategisk rådgivning, film, design og prosjektledelse.

– 2022 har så langt vært et bra år for oss; vi har fått gjøre utrolig mange morsomme jobber som har gitt gode resultater for våre kunder, og selv om markedet er volatilt har vi tro på at 2023 også vil by på mye gøy, ikke minst med Carina på laget.

Powered by Labrador CMS