Leif-Erik Sørensen tiltrer rollen som rådgiver i Pressure i august.
Leif-Erik Sørensen tiltrer rollen som rådgiver i Pressure i august.

Pressure øker trykket med ny rådgiver: – Vi er et topprigget team

Henter inn Leif-Erik Sørensen som rådgiver.

Publisert

– Leif-Erik er en helt prima match med oss i Pressure. Vi opplever sterk vekst innen innholdsproduksjon, og Leif er helt i toppsjiktet blant innholdsprodusenter i Norge. Han er også en drivende dyktig rådgiver som våre kunder nå skal få gleden av, sier Christian Laland, fungerende daglig leder i Pressure, i en pressemelding mandag.

Drøyt et halvt år siden byrået sist ansatte to nye rådgivere, er Leif-Erik Sørensen ansatt som rådgiver. Han kommer fra Regnskogsfondet hvor han har jobbet som innholdprodusent de siste årene, og tiltrer stillingen i august.

Leif-Erik Sørensen og fungerende daglig leder i Pressure, Christian Laland.
Leif-Erik Sørensen og fungerende daglig leder i Pressure, Christian Laland.

Et topprigget tetam

Sørensen har tidligere jobbet på UiO og hatt tillitsverv i Redd Barnas ungdomsorganisasjon Press. Han har to bachelorgrader: Én i utviklingsstudier og én i grafisk design.

– Jeg gleder meg stort til å komme i gang hos gjengen i Pressure. At de tilsynelatende er det eneste byrået som har tatt en posisjon innen Digital Public Affairs gjør at jeg gleder meg ekstra mye, og det blir stor stas å komme i gang med arbeidet for byråets mange spennende kunder, forteller den nye rådgiveren i samme melding.

Etter oppstarten høsten 2019 er det nå syv fast ansatte i byrået som er spesialisert på digital politisk påvirkning. Aktiviteten, omsetningen og driftsresultatet økte kraftig i 2021, opplyser byrået, og legger til at etterspørselen etter digital strategi og innholdsproduksjon er stor.

Laland opplyser om at de har brukt lang tid på å finne riktig kandidat.

- Vi har brukt lang tid på å finne de rette rådgiverne med den riktige erfaringen for oss. Leif vil skli rett inn i et byråmiljø med spesialister på politikk og strategisk kommunikasjon, med digitale kanaler blant våre viktigste virkemidler. Om kort tid er daglig leder Celine Gran tilbake fra fødselspermisjon, noe vi gleder oss stort til. Vi er et topprigget team som er klokkeklare for å levere solid arbeid for kundene våre.

Powered by Labrador CMS