Kommunikasjonskollektivet Døgn starter året med nytt tilskudd. Lars Hansen melder overgang, og var på plass allerede første dag etter juleferien. F.v. daglig leder i Døgn, Zeshan Idris, og Lars Hansen.

Kommunikasjons­kollektivet Døgn med stjerenesignering

Henter tidligere simpl-leder Lars Hansen.

Publisert

Nylig ble det kjent at innholds- og produksjonsbyrået Nora Creatives, byttet navn til «Døgn». Og nå har kommunikasjonsselskapet gjort en ny signering. Rett etter juleferien var den tidligere simpl-lederen Lars Hansen på plass.

– Stjernesignering! Lars har solid erfaring med både større og mindre produksjoner, og har tidligere vært med på å bygge en suksessfull avdeling i Nordic Screens. Jeg har fulgt med på Lars en god stund, og han på oss. Lars kommer til å styrke oss, både i produksjon, og i vårt arbeid med profilene vi representerer, sier daglig leder i Døgn, Zeshan Idris, i en pressemelding.

– Kunne ikke si nei

Hansen har tidligere jobbet med mange kjente og store merkevarer som Norsk Tipping, Coop, Tine, Finn og Helthjem, og vært tekstforfatter på humorproduksjoner for blant annet Else Kåss Furuseth.

Han kommer fra en stilling i Nordic Screens, hvor han blant annet etablerte underholdnings- og talentavdelingen simpl.

– Å forlate simpl var ikke lett – jeg er veldig stolt av alt vi har fått til. Men det er noe utrolig spennende ved Døgn som jeg ikke kunne si nei til. Det er en helt ekstraordinær miks av fine folk med utfyllende kompetanser. De stiller sterkt på produksjon av innhold allerede, så jeg gleder meg stort til å lede denne avdelingen fremover, sier Hansen.

Sikrer lang levetid

I tillegg til å lede avdelingen for innhold- og produksjon, skal Hansen også være en del av teamet som utvikler og jobber med Døgns influenserprofiler.

– Tilnærmingen Døgn har til arbeid med profiler er interessant, og noe av grunnen til at jeg ønsket meg hit, sier Hansen.

Daglig leder Idris forklarer at de tenker på deres profiler som enkeltstående selskaper.

– Hver av profilene våre har et komplett team bestående av PR-, produksjon-, produktutvikling- og prosjektledekompetanse, i tillegg til at vi bistår dem i daglig drift av sine AS. Vi ser at dette er en bærekraftig måte som sikrer lang levetid for våre profiler.

Døgn representerer blant andre Sultne Gutter og Plant Papis, og med Hansen på laget teller selskapet sju ansatte.


Powered by Labrador CMS