Tidligere RED-partner Magnus Strømnes Bøe, tidligere CTO i Synlighet, Vegard R. Garder og tidligere CRO-sjef i TV2, Erik Holland Haukebø har etablert Rocket sammen med Nova Consulting Group.

Nova etablerer byrået Rocket

Satser på digital markedsføring i Sverige og Norge.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Digital markedsføring kompletterer på en logisk måte den eksisterende tjenestebredden til NOVA og vi har derfor over lengre tid ønsket å etablere et tilbud på dette område i Norge, sier Geir Allan Hove, CEO i Nova Consulting Group i en pressemelding.

Nova Consulting Group (NOVA) kjøpte tidligere i år det svenske digitalmarkedsføringsbyrået Pineberry. Nå har IT-konsernet startet opp Rocket som skal dekke det norske markedet.

Rocket skal tilby tjenester innen SEO, CRO, annonsering i Google Ads og sosiale media, webanalyse og rekruttering av markedsføringspesialister.

Gründerteamet består av tidligere RED-topp Magnus Strømnes Bøe, Vegard Rohde Garder som inntil nylig har vært CTO i digitalbyrået Synlighet, samt tidligere ansvarlig for CRO i TV 2 Erik Holland Haukebø.

Dette innebærer at NOVA besitter et miljø på nærmere 70 eksperter på digital markedsføring i Norge og Sverige.

– Vi mener timingen for oppstart av byrået vårt er god, det er et sterkt behov i markedet for spesialkompetanse på digital markedsføring grunnet en ytterligere dreining mot digitalisering som følge av pandemien. Det å gjøre dette sammen med NOVA, som har svært lang historikk med å gründe oppstartsmiljøer, og i tillegg er et IT-miljø og ikke et kommunikasjonsmiljø, gir veldig mening for oss. IT-teknisk kompetanse er en premissgiver for å lykkes med markedsføring nå i 2021, sier Magnus Strømnes Bøe, daglig leder i Rocket i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS