F.v. Torbjørn Rodt, Johanne Kjuus og daglig leder Øyvind Vederhus, er klare for å jobbe sammen for grønn omstilling.

Footprint henter Orklas bærekraftssjef

– Kombinasjonen av deres kompetanse, engasjement og arbeidsmiljø var det som gjorde at jeg valgte å bli en del av Footprint-gjengen, sier Johanne Kjuus.

Publisert

Tempoet i det grønne skiftet øker, og Footprint fortsetter vekstreisen som en del av Sopra Steria.

For å styrke kapasiteten innen strategisk bærekraftsrådgiving, har klimabyrået hentet inn Johanne Kjuus, som kommer fra stillingen som bærekraftsjef i Orkla Foods.

– Footprint har en unik kompetanse, et brennende engasjement for det grønne skiftet, og en kommersiell forståelse for hvordan vi som selskaper kan sikre grønn vekst. I tillegg til å være en utrolig flott gjeng. Kombinasjonen av deres kompetanse, engasjement og arbeidsmiljø var det som gjorde at jeg valgte å bli en del av Footprint-gjengen, sier Kjuus, i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som bærekraftsjef i Orkla Foods Norge, og hadde sin første dag i Footprint mandag. Etter Footprints mangeårige samarbeid med Orkla, har hun allerede gode relasjoner til flere på teamet.

– Å jobbe i et av Nordens største merkevareselskaper gjør at jeg har god forståelse for at bærekraft og business må gå hånd i hånd. Å finne mulighetene som kan bidra til bærekraftig vekst er noe av det jeg ønsker å bidra med – for å sikre grønn omstilling.

Hos Footprint skal hun bistå kunder med å navigere gjennom bærekraftig omstilling, til attraktiv, lønnsom, grønn posisjon.

Allerede tilbake i oktober begybte byrået å styrke kapasiteten innen strategisk bærekraftsrådgiving, og hentet inn Torbjørn Rodt.

I tillegg til å ha jobbet med bærekraft i DNB har Rodt flere år bak seg som bærekraftsjef i Norrøna.

– Jeg hadde hørt om Footprint fra kollegaer og bekjente, og syntes det fremsto som et sterkt fagmiljø. Å bli en del av Footprint var for meg en god mulighet til å jobbe med den bærekraftige omstillingen i et fremoverlent og kompetent miljø som det satses på.


Powered by Labrador CMS