Peter Markovski, byråleder i Storm Samfunn, rapporterer at antallet eiendomskunder har mer enn doblet seg i løpet av 2024 sammenlignet med 2023.

Kraftig økning i eiendomsoppdrag for Storm

Det er tøffe økonomiske tider for bygg- og eneidomsbransjen, med en kraftig økning i antall konkurser og permitteringer.

Publisert

Stormhuset har de siste månedene opplevd en markant økning i antall kunder som har behov for strategisk rådgivning innenfor eiendoms- og byutviklingsprosjekter, spesielt i Oslo.

– Vi opplever en stor pågang. Vi har over dobbelt så mange eiendomskunder i 2024 som vi hadde i 2023, sier Peter Markovski, byråleder i Storm Samfunn, i en pressemelding. 

Det er spesielt behovet for å forstå kompliserte, politiske reguleringsprosesser som gjør at kundene trenger bistand.

– Kundene ønsker råd rundt hvordan de best når gjennom med budskapet sitt hos relevante beslutningstakere og andre relevante aktører. Våre rådgivere har en kompetanse og erfaring som gjør det lettere å treffe blink. Økningen i oppdragsmengden viser at systemet er komplisert og at behovet er stort, sier han.

Det er tøffe økonomiske tider for bygg- og eiendomsbransjen, etter gjentatte rentehevinger, økte kostnader på materialer og en kraftig økning i konkurser og permitteringer.

– Vi er glade for å kunne bistå eiendomsaktører i å sikre mest mulig stabile rammebetingelser og forutsigbarhet for byutviklingsprosjektene deres. Dette er en viktig bransje for norsk økonomi, sier Marius Parmann, byråleder i Storm Communications.

Det økende behovet har ført til at Stormhuset har rekruttert for ytterligere å forsterke kompetansen innen eiendom og Oslo-politikk. Mansoor Hussain startet i Storm Samfunn 1. desember.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS